Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Crystal kaitsekomplekt läbipaistev magnetümbris ja karastatud klaas iPhone 14 Pro Max jaoks

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458884
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Crystal Protective Kit läbipaistev magnetümbris ja karastatud klaas iPhone 14 Pro Max jaoks

Pakkuge oma nutitelefonile kõrgeima turvatasemega! Magnetümbrisest ja karastatud klaasist koosnev Baseus Crystal kaitsekomplekt kaitseb teie telefoni tõhusalt kahjustuste, kukkumiste eest ning säilitab teie seadme esteetilise välimuse. Korpus on varustatud objektiivihoidja ja alusega, millel on muljetavaldav magnetjõud ja mis suurendab kasutusmugavust. Teine eelis on toote üliõhuke disain. Komplekt ühildub iPhone 14 Pro Maxiga.

Uuenduslik disain

Kas tunnete end stressis iga kord, kui telefon käest kukub? Saate selle probleemi hõlpsalt lahendada! Baseus Crystal ümbris koosneb 3 uuenduslikust kihist, mis tagavad kukkumise ajal tõhusa löögisummutus ja suurendavad vastupidavust kahjustustele. Painduvad kihtpadjad langevad 20%, õhkpolsterdatud kihtpadjad 49% ja purunemiskindlad kihipadjad 30%. Lisaks tõstab objektiivi kaitse taset uus Air Armor kaitsesüsteem ja spetsiaalne raam.

Vapustav selgus

Baseuse tooted on valmistatud hoolikalt valitud materjalidest, mis on kolletumiskindlad. Oleofoobne kate kaitseb korpust kasutusjälgede, näiteks sõrmejälgede või higiplekkide eest. Selle tulemusel säilitab teie telefon oma esteetilise välimuse ja on alati puhas. Teie mugavuse huvides on tootel nupu väljalõiked. Korpus on vaid 0,1 mm paksune ja sobib ideaalselt iPhone 14 Pro Maxiga.

Lisasoodustused

Baseus Crystal magnetümbris ühildub juhtmevabade laadijate, magnetseadmete ja tarvikutega. Tugev, kohene ja täpne magnetiline adsorptsioon on võimalik tänu kuni 38 N52 magneti kasutamisele. Komplekti kuulub ka karastatud klaas, nii et iga nutitelefoni osa on võimalikult kaitstud. Nii klaasi kui korpuse kasutamine on äärmiselt lihtne. Kõik teie mugavuse huvides!

Sisaldab:

  • Läbipaistev korpus
  • Kurnatud klaas
  • Kasutusjuhend
Tootja Baseus
Nimi Magnetümbris Baseuse kristallidega
Mudel ARJC010102
Materjal PC
Tootmistehnoloogia Survevalu
Värv Läbipaistev
Suurus 6,7 tolli
Ühilduvus iPhone 14 pro max

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles