Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Crystal Clear kaitseümbris iPhone 12 Pro Maxile (läbipaistev)

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1461836
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus kristallselge kaitseümbris iPhone 12 Pro Max jaoks

Kaitske oma iPhone'i Baseuse kaitseümbrisega. Sellel on kerge ja õhuke disain ning see kaitseb teie telefoni tõhusalt kukkumiste ja põrutuste eest. Korpus on läbipaistev, mis muudab selle praktiliselt nähtamatuks ega varja iPhone'i elegantset disaini. Komplektis on ka karastatud klaas ja puhastuskomplekt.

-Baseus/ARSJ000502/1

Erakordne kaitse

Hoolimata asjaolust, et korpus on väga õhuke (1,3 mm), pakub see usaldusväärset ja igakülgset kaitset. Testid kinnitavad, et see kaitseb rohkem kui 1 meetri kõrguselt kukkumise eest! Täiustatud kaamera objektiivi kaitse ja väljalõiked funktsiooninuppudele muudavad telefoni kasutamise ümbrisega väga mugavaks. Lisaks on sellel kõlaritele lisakaitse, nii et tolm ja muu praht ei kogune neile. Katet on lihtne peale panna ja ära võtta. Kasutage oma telefoni nii, nagu teile meeldib, ja ärge muretsege, et see võib kukkumisel kahjustada saada!

-Baseus/ARSJ000502/2

Magnetiline laadimine

Ümbris ei sega laadimist tänu MagSafe'ile, nii et sa ei pea seda kunagi eemaldama, kui soovid telefoni laadida või magnetilist autokinnitust kasutada! Ümbris on loodud spetsiaalselt Apple 12 Pro Max seeria telefonidele, millel on sujuvaks tööks nupu väljalõiked.

-Baseus/ARSJ000502/3

Kaasas

  • Toimub
  • Kurnatud klaas
  • Puhastuskomplekt
Tootja Baseus
Mudel ARSJ000502
Tehnoloogiad Survevalu
Materjal PC
Värv Läbipaistev
Sobib iPhone 12 pro max
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro Max
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles