Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus ComfortJoy kaelahoidja telefonile (must)

  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1460994
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus ComfortJoy kaelakinnitus telefonile (must)

Tehke mugavaid videokõnesid või vaadake nutitelefonis videoid. Baseuse hoidik välistab vajaduse oma seadet käes hoida ja võimaldab seda mugavalt oma vaatevälja paigutada. Toode sobib suurepäraselt mitmeks puhuks: selle saab asetada lauale või riputada kaela. Hoidik võimaldab telefoni 360° pöörata ning on hästi disainitud ja vastupidav.


Mugavus, mida sa väärid

Kaela riputatav krae on valmistatud nahasõbralikest materjalidest, mis ei tekita ärritust. Selle ergonoomiline kuju tagab, et see ei tekita kaelal ebamugavust. Lisaks on sellel pehme vaht, kus see puudutab rinnaku, nii et saate vabalt filme vaadata või videokõnesid teha ilma ebamugavust tundmata.


Nõutav stabiilsus

ComfortJoy pakub võimalust kohandada käepidet vastavalt teie vajadustele. Saate selle kuju mingil määral muuta ja oma suuruse järgi kohandada, samuti reguleerida asendit ja kaugust telefonist. Lisaks on teil võimalus hoidikut 360° pöörata, võimaldades teil telefoni hõlpsalt vertikaalselt või horisontaalselt paigutada. Sõltumata sellest, kuidas nutitelefoni paigutate, pakub hoidik võrreldamatut stabiilsust ja hoiab teie käed vabad. Vaata, kui mugav see on! Toode on laia ühilduvusega ja sobib kasutamiseks seadmetega, mille mõõtmed on 5,4-6,7 tolli.


Spetsifikatsioon:

Tootja Baseus
Mudel BS-HP007
Värv must
Materjal ABS+PC; silikoon; alumiiniumsulam + PVC
Ääriku läbimõõt 16 × 21 cm
Pikkus 36 cm
Kaal umbes 360 g
Ühilduvus Telefoni suurus 5,4-6,7 tolli

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles