Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Comfort lugemislaualamp, klambriga (hall)

  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1455462
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Comfort klambriga lugemislaualamp (hall)

Baseus DGRAD-0G on usaldusväärne valgusallikas lugemiseks, joonistamiseks või arvutiga töötamiseks. Tänu kasutatavale klambrile saab lampi hõlpsasti teie valitud pinnale kinnitada ning mitmesugused töörežiimid (kolm valikut) võimaldavad teil seda vastavalt oma vajadustele kohandada. Veelgi enam, selle kompaktne disain tähendab, et see ei võta palju ruumi.

-Baseus/DGRAD-0G/1

Multitegumtöö

Lamp sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks. Tänu libisemiskindlale klambrile saab kinnitada lauale, lauale, raamatule või arvutiekraanile. Lisaks võimaldab selle paindlik disain reguleerida valguse nurka vastavalt teie individuaalsetele vajadustele.

-Baseus/DGRAD-0G/2

Pikk tööaeg ühe laadimisega

Seade on varustatud 350 mAh akuga, mis tagab ligikaudu 24 tundi tööaega (olenevalt valitud heledusest). Kaasaegseid LED-e iseloomustab mitte ainult pikk kasutusiga, vaid ka madal energiatarve. Lisaks saab lampi mugavalt laadida kasutades kaasas olevat micro USB kaablit. Pärast ligikaudu 2-tunnist laadimist on lamp edasiseks kasutamiseks valmis.

-Baseus/DGRAD-0G/3

Pehme valgus silmadele

Kasutage valgust muretult, kuna see tekitab pehmet valgust, mille värvitemperatuur on 4000 K, mis meenutab loomulikku valgust. Lisaks saab valgustugevust reguleerida puutepaneeli abil, mis pakub kuni 3 valgustusrežiimi.

-Baseus/DGRAD-0G/7

Kerge ja praktiline

Lugemislamp Baseus Comfort kaalub 62 grammi ega võta laual palju ruumi. Samuti saate selle hõlpsalt reisile kaasa võtta, pannes selle rahakotti või seljakotti. Baseus Comfort Reading võib teiega kaasas olla peaaegu kõikjal.

-Baseus/DGRAD-0G/6
Tootja Baseus
Nimi Mugav mini lugemislamp
toote kood DGRAD-0G
Materjal ABS arvuti
Mõõtmed 290 x 43,8 x 30 mm
Kaal 62 g
Värv Tumehall
Hele värv 4000K
Võimsus 3 W
Aku mahutavus 350 mAh
Sisendpinge 5V
Töötemperatuur -10°C ~ 40°C

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles