Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Cafule USB-USB-C kaabel, 66W, 1m (must)

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456254
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseuse USB-USB-C kaabel

Baseuse USB-USB-C kaabel tagab enamiku kuni 66 W võimsusega seadmete kiire laadimise. Kvaliteetsetest materjalidest hoolikalt valmistatud see on äärmiselt vastupidav. Spetsiaalne joarežiim tagab täieliku ohutuse kasutamise ajal. Lisaks pakub kaabel uskumatult kiiret andmeedastuskiirust kuni 480 MB/s.

Kiire laadimissüsteem

Uuenduslik laadimistehnoloogia tähendab, et kaabel laeb teie telefoni akut väga kiiresti. Umbes 30 minuti pärast on aku laetud enam kui 50%. Toode sobib ideaalselt mitmesuguste mudelite, sealhulgas Xiaomi, HONORi ja Samsungi toiteks. Ükskõik, millist nutitelefoni te kasutate, see praktiline tarvik ei vea teid alt.

Ohutus ennekõike

Kaabli pistikute temperatuur hoitakse konstantsena, nii et te ei pea muretsema, et need ülekuumenevad ja telefoni aku kahjustavad, kui kasutate seda sisselülitatud ajal. Kasutusohutust suurendab ka spetsiaalne jugarežiim, mis lülitub pärast laadimise lõppemist automaatselt sisse ja väldib võimalikke ohte. Lisaks, kui kasutate toodet öösel ja magades, ei pruugi te olla võimeline veenduma, et see töötab korralikult.

Vahetu ülekanne

Baseus Cafule seeria kaablit ei erista mitte ainult kiirlaadimine. Seda iseloomustab ka ülikiire andmeedastus. Tänu sellele saate faile seadmete vahel üle kanda kiirusega kuni 480 MB/s. Sa ei pea lõputult ootama, kuni kõik sinu dokumendid, fotod või videod nutitelefonist arvutisse või sülearvutisse kopeeritakse, sest selle funktsionaalse tarvikuga kulub selleks vaid hetk!

Ideaalne viimistlus

Vastupidav disain ja vasest südamik loovad uskumatult tõhusa juhi, mis võimaldab teil oma seadmeid nii tõhusalt laadida. Sellele protsessile aitab kaasa ka stabiilne pistik, mis sobib korralikult telefoniporti ja püsib kindlalt paigal, ilma et see lahti läheks või välja kukuks. Veelgi enam, täiendav kummikaitse kaitseb telefoni sisendit kriimustuste eest.

Võtke see endaga kõikjale

Toode üllatab oma suure tugevusega. UV-kattega tsingisulam on vastupidav oksüdeerumisele ja pleekimisele. Kaabli punutud nailonkest kaitseb omakorda selle õrna sisemust ja pikendab selle eluiga. Punutud nailonist ümbris kaitseb kaabli õrna sisemust ja pikendab selle eluiga.

Tootja Baseus
Mudel CAKF000101
Materjal Tsingisulam + punutud nailon
Värv Must
Edastamise kiirus 480 MB/s
Pikkus 1 m
Sisendport USB
Väljundport USB-C
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 66
Toode Kaabel
Ühenduse tüüp USB-A - USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles