Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Cafule USB-C–USB-C kaabel, 100 W, 2 m (roheline)

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456808
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Cafule USB-C ja USB-C kaabel

Nautige kiiret laadimist ja sama kiiret andmeedastust. Baseuse USB-C–USB-C kaabel võimaldab laadida valitud seadmeid kuni 100 W ja kuni 5 A. Samuti võimaldab see faile edastada kiirusega kuni 480 Mbps. Sisseehitatud E-Marker kiip tagab ohutu kasutamise ning kvaliteetsete materjalide kasutamine garanteerib toote erakordse vastupidavuse.

Kiire laadimine

Enam pole vaja lõputult oodata, kuni teie seadmed laadivad. Kaabel toetab 20V/5A 100W kiirlaadimist, nii et saate näiteks oma 2019. aasta MacBooki täisvõimsusele tagasi saada vaid umbes 2 tunniga. Pealegi võimaldab suur 5A vool laadida Huawei Mate 30–70% ja Xiaomi Mi 10–60% umbes 30 minutiga. Teisest küljest kulub Nintendo Switchi täielikuks laadimiseks umbes 2,5 tundi.

Kiire failiedastus

Kaabli abil saate mitte ainult oma seadmeid lühikese aja jooksul laadida, vaid ka edastada kõik vajalikud failid. Toode võimaldab edastada andmeid kiirusega kuni 480 Mbit/s. See tähendab, et fotode, videote või dokumentide sihtkohta jõudmiseks kulub vaid mõni minut – Baseusega säästate aega!

Lai ühilduvus

Kaabel ühildub enamiku USB-C-portidega varustatud seadmetega. Sellega saad hõlpsasti laadida oma MacBooki, Lenovo, HP või Delli sülearvutit, Xiaomi, Honori või Huawei tahvelarvutit või nutitelefoni. Saate seda kasutada ka oma Nintendo Switchi konsooli laadimiseks.

Tõhusus ja ohutus

Tänu täiustatud disainile ei kuumene kaabel üle isegi 100 W võimsusega sülearvutite laadimisel. Sisseehitatud E-Marker kiip tunneb arukalt ära ühendatud seadmed ning reguleerib pinget ja voolu, et tagada nende ohutus. Veelgi enam, 8-sooneline tinatatud vasktraatkaabel tagab kiirema laadimise ja väiksema energiatarbimise.

Kvaliteetne töötlus

See praktiline kaabel teenib teid palju aastaid – te ei pea muretsema selle pärast, et peate selle kiiresti uue vastu vahetama. Vastupidavad pistikud on varustatud kummist kaitsega, et vältida pordide kriimustamist. Tsingisulamist ja UV-kattega korpused on vastupidavad oksüdeerumisele ja pleekimisele, samas kui nailonpunutis kaitseb kaablit paindumise, purunemise ja muude kahjustuste eest.

Bränd Baseus
Nimi Cafule seeria metallist andmekaabel
Mudel KATZHK-D06
Värv Roheline
Materjal Tsingisulam + nailonist punutis
Võimsus Kuni 100 W (20 V/5 A)
Edastamise kiirus Kuni 480 Mbit/s
Sisendliides USB-C
Väljundi liides USB-C
Pikkus 2 m
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 100
Pikkus 2 m
Ühenduse tüüp USB-C – USB-C
Värv roheline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles