Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Cafule USB-C–USB-C kaabel, 100 W, 2 m (must)

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1455831
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseuse kiirlaadimiskaabel.

Kaabel on mõeldud sülearvutite, tahvelarvutite ja telefonide laadimiseks sellistelt tootjatelt nagu Apple, Samsung, Huawei, Honor ja Xiaomi. USB-C–USB-C kaabel toetab kiirlaadimisstandardeid: Power Delivery, Huawei Super Charge 5A ja Quick Charge 3.0, samuti andmeedastust kiirusega 480 Mbps.

1

Kaabli viimistlus

Tänu integreeritud disainile, tsingisulamist materjalile ja UV-kattele on kaabel vastupidav oksüdatsioonile ja värvikadudele. Kaabli pistikud on vastupidavad ning hõõrdumis- ja oksüdatsioonikindlad, mistõttu ühenduvad need portidega kindlalt ka pärast pikemaajalist kasutamist. Nailonpunutis pakub täiendavat kaitset, paindlikkust ja vastupidavust, võimaldades samal ajal hõlpsat ladustamist. Lisaks on kaabli ja pistiku vaheline ühendus tugevdatud painduva TPE-ga. Velcro rihm hoiab ära kaabli sassi sattumise ja aitab seda korras hoida. Lisaks on kaabel saadaval valge, lilla, rohelise ja mustana.

2

Ohutus

Nutikat laadimistehnoloogiat kasutades kaitseb kaabel teie seadet ülelaadimise, ülelaadimise, ülepinge, ülekuumenemise, ülevoolu, lühise ja elektromagnetvälja eest, seega on kaitstud nii kaabel kui ka laetav seade. Lisaks saate laadimise ajal oma telefoni kasutada, muretsemata pistiku ülekuumenemise pärast, mis võib akut kahjustada. Lisaks on kaablil Trickle režiim, et saaksite telefoni üle öö muretult laadida, sest seadme laadimisel aktiveerub ooterežiim automaatselt.

3
Mudel KATZHK-D01
Võimsus 100 W (5 A/20 V)
Andmete ülekanne 480 MB/s
Kaabli pikkus 2 m
Viimistlemine tsink + nailon
Ühilduvus C-tüüpi pistikuga seadmed
Värv must
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 100
Toode Kaabel
Ühenduse tüüp USB-C – USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles