Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Cafule USB-C to Lightning kaabel, PD, 20W, 1m (roheline)

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456472
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus USB-C ja Lightning kaabel CATLJK-A06

C-tüüpi valgustuskaabel ühildub Apple'i seadmetega. Selle kuni 20 W võimsus tagab telefonide kiire laadimise. Seda saab ühendada Lightning-pistikuga seadmetega ja toetab Power Delivery protokolli. Ohutuse tagavad intelligentne pinge ja voolu sobitamine, integraallülitused ja konstantne pistiku temperatuur.

Kiire laadimine

Kaabel suudab teie iPhone'i laadida 50% vaid 30 minutiga. Toetab mitmesuguseid Apple'i seadmeid, alates 12 seeriast kuni 6S-ni.

Kestev

Kvaliteetsed materjalid tagavad kaabli vastupidavuse. Kaabli konstruktsioon koosneb muuhulgas UV-kattega kaetud tsingisulami elementidest. See muudab need vastupidavaks oksüdatsioonile ja pleekimisele. Ülejäänud elemendid on valmistatud kummimaterjalist, mille eesmärk on kaitsta pistikute ja telefonipesade metallotsi. Nailonist punutud ümbris kaitseb kaabli väliskülge, nii et see on vastupidav deformatsioonile ja purunemisele sagedase painutamise tõttu. Komplekt sisaldab Velcro't, mis kinnitab selle pärast voltimist.

Samaaegne andmeedastus ja laadimine

Kaabel võimaldab samaaegselt laadida ja andmeid edastada. See edastab failid ja alustab laadimist kohe, kui ühendate selle arvutiga. USB 2.0 port võimaldab andmeedastust seadmete vahel kiirusega kuni 480 Mbps.

Direktor Baseus
Nimi Baseus Cafule seeria metallist andmekaabel tüüp C IP 2 jaoks
Materjal Tsingisulam + nailonist punutis
Võimsus PD 20W / PD 18W
Edastamise kiirus 480 Mbit/s
Pikkus 1 m
Sissepääs USB-C
Välju Välk
Värv Roheline
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 20
Pikkus 1 m
Ühenduse tüüp USB-C – välk
Värv roheline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles