Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Cafule USB-C to Lightning kaabel, 20W, 2m (lilla)

  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456549
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus USB-C ja Lightning kaabel CATLJK-B05

Baseuse tarvik on mõeldud Apple'i seadmetele. Kaabel toetab PowerDelivery 20W kiirlaadimisprotokolli ja ühildub ka Lightning-pistikuga seadmetega. Samuti on võimalik samaaegselt faile alla laadida ja edastada kiirusega 480 Mbps. Lisaks hoiab CATLJK-B05 konstantset pistiku temperatuuri ning reguleerib nutikalt pinget ja voolu sõltuvalt laetavate seadmete tüübist.

Kiire laadimine

Kaabel on mõeldud PowerDelivery 20 W protokolli kasutavate seadmete kiireks laadimiseks. See tähendab, et lisaseade aitab taastada iPhone'i energia 5%-ni umbes 30 minutiga. Kaabel toetab ka 18W ja 20W PD protokolli, nii et saate laadida selliseid mudeleid nagu iPhone 12 seeria 6S-i.

Laadige oma seadet ja edastage faile samal ajal

Baseuse kaabli eeliseks on ka võimalus samaaegselt faile edastada ja ühilduvat seadet laadida. Ülekandekiirus max. 480 Mbps tänu USB 2.0 standardile.

Tugev disain

Lisaseadme valmistamisel on kasutatud kvaliteetseid materjale. UV-kattega tsingisulami elemendid on vastupidavad oksüdeerumisele ja pleekimisele. Lisaks kaitsevad kummielemendid nutitelefoni porte ja pistikute metallist otsi. Punutud nailonist ääris aitab pikendada kaabli eluiga, kaitstes seda deformatsiooni eest. Kaasasolev Velcro rihm muudab ladustamise lihtsaks.

Direktor Baseus
Mudel CATLJK-B05
Värv violetne
Materjal tsingi sulam + nailon
Võimsus PD 20 W/18 W
Edastamise kiirus 480 Mbit/s
Pikkus 2 m
Sisendport USB-C
Väljundport Välk
Standard 2.0
Ühilduvus Apple'i seadmed
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 20
Pikkus 2 m
Ühenduse tüüp USB – välk
Värv lilla

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles