Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Bright Mirror 2 3in1 USB-kaabel, mikro-USB / Lightning / USB-C, lame, 3,5 A, 1,1 m (sinine)

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1457717
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-kaabel Baseus Bright Mirror 2 3-in-1

See praktiline Baseuse kaabel võimaldab kiiret ja turvalist 3,5A laadimist ja 480Mbps Lightning andmeedastust. Selle abil laete erinevate tootjate seadmeid, sest kaablil on koguni 3 väljundit: micro USB, Lightning ja USB-C. Kolme seadme samaaegne laadimine säästab teie aega ja tänu ülestõmmatavale disainile saate reguleerida kaabli pikkust vastavalt oma vajadustele.

Mitme seadme jaoks

Üks kaabel erinevatele seadmetele? Võib olla! Baseus Bright Mirror 2 on varustatud kolme väljundiga, mis võimaldavad kiiresti ja turvaliselt uuendada erinevate seadmete energiat. Lightning pistik sobib iPhone'i laadimiseks, USB-C väljund võimaldab laadida näiteks Huawei, Honor, Xiaomi või Samsungi kaubamärkide nutitelefone ning mikro-USB-pistik tuleb kasuks akude laadimisel. , väikesed ventilaatorid ja muud seadmed.

Hästi läbi mõeldud

Sissetõmmatava kaabli disain võimaldab teil reguleerida pikkust vastavalt teie individuaalsetele vajadustele – lihtsalt tõmmake kaablit ja peatuge teile sobival pikkusel (maksimaalselt 1,1 m). Ümmargune ümbris on kerge ja mugav, mistõttu on seda lihtne transportida. Plussiks on ka kaasaegne disain ja mitmed värvivariandid – kindlasti leiate midagi meelepärast.

Veelgi rohkem võimalusi

Kaabel mitte ainult ei võimalda teil kiiresti toidet taastada, vaid võimaldab ka andmeid edastada - Lightning-pistikul on edastuskiirus 480 Mbps. See võimaldab teil suurel kiirusel edastada puhkusefotosid, olulisi dokumente või lemmikmuusikat. Kaabel on valmistatud kvaliteetsest TPE materjalist ning lame disain suurendab vastupidavust kulumisele ja äärmuslikele temperatuuridele.

Tootja Baseus
Nimi USB-kaabel kolm-ühes Baseus Bright Mirror 2
Mudel CAMJ010017
Materjal Alumiiniumisulam + TPE
Edastuskiirus (Lightning pistik) 480 MB/s
Pikkus Kuni 1,1 m
Sissepääs USB
Välju Micro USB + Lightning + USB-C
Värv Sinine
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 15
Pikkus 1,1 m
Ühenduse tüüp USB-A - USB-C / Lightning / MicroUSB
Värv Taevasinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles