Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Breathless elektrooniline alkomeeter LCD-ekraaniga (must)

  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1583643
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Alkomeeter Baseus CRCX-01

Baseuse alkomeeter võimaldab teil kiiresti ja ohutult kontrollida väljahingatava alkoholisisaldust. Sisseehitatud kiip tagab täpse mõõtmise ja lihtsalt loetav LED-ekraan võimaldab mugavalt tulemusi lugeda. Seade on varustatud ka intuitiivse valgusindikaatoriga ning omab CE- ja FCC-sertifikaati. Seda on väga lihtne kasutada ja selle tööaeg ulatub ühe laadimisega 3 kuuni.

Kiire ja täpne mõõtmine

Toode on varustatud täiustatud kiibiga, mis tagab selle stabiilse töö ja vastupidavuse häiretele. See tagab ka kõrge täpsuse mõõtmised. Alkomeetril on ka sisseehitatud spetsiaalne filter, mis peatab ka muud ained peale alkoholi, et need testi tulemust kuidagi ei mõjutaks. Veelgi enam, tänu kasutatud lahendustele mõõdab seade alkoholi kontsentratsiooni ülikiiresti – selleks kulub vaid umbes 20 sekundit!

Ohutu tervisele

Seade on loodud pakkuma teile maksimaalset kasutushügieeni ja võimaldama vältida bakterite paljunemist. Suuvaba disain tähendab, et alkomeetrisse tuleb puhuda vaid 10cm kauguselt. Märkus: hügieenilistel põhjustel ei ole soovitatav toodet teiste kasutajatega jagada.

HD ekraan

Sisseehitatud LED-ekraan võimaldab mugavalt mõõtmistulemust lugeda. Kõrge kontrastsus muudab ekraani väga selgeks ja hõlpsasti loetavaks. Alkomeeter toetab 2 ühikut – g/l (Hiina standard) ja %BAC (Ameerika standard).

Valgus- ja heliindikaator

Alkomeetril on valgusindikaator, mis helendab erinevat värvi olenevalt alkoholisisaldusest hingeõhus. Roheline näitab kainust, oranž näitab, et te ei peaks juhtima ja punane tähistab joovet. Nii oranž kui ka punane tuli on kombineeritud helisignaaliga.

Pikk tööaeg

Vastupidav 130 mAh aku tähendab, et täislaetud alkomeeter peab vastu kuni 3 kuud. Seadme laadimiseks ühendage see lihtsalt kaasasoleva USB-C-kaabli abil toiteallikaga.

Kohandatud teie vajadustele

Alkomeetri käsitsemine on ülilihtne – lihtsalt keera põhjas asuvat nuppu. Seade on nii kerge ja kompaktne, et see on alati käepärast. Nahast käepide võimaldab kinnitada kaelapaela või võtmehoidja külge. Komplektist leiad ka spetsiaalse U-kujulise aluse, mis võimaldab näiteks alkomeetri mugavalt autosse monteerida.

Kasti

  • Alkomeeter
  • U-kujuline hoiualus
  • USB-C laadimiskaabel (1 m)
Bränd Baseus
Mudel CRCX-01
Laadimisaeg Umbes 2-3 tundi
Laadimisport USB-C
Sisend 5 V / 0,12 A (max)
Kaal Umbes 292 g
Mõõtmed 25x80x20mm
Värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles