Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus Biaxial tahvelarvutihoidja alus (hall)

  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458171
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Biaxis tahvelarvuti alus

Jätke oma tahvelarvuti pikaajalise säilitamise kõrvalmõjudega hüvasti! Kaheteljeline alus on täielikult metallist ja sellel on pöörlevad liigendid, nii et saate seadme kasutamise ajal kõrgust ja vaatenurka vabalt reguleerida. Lisaks ühildub alus kõigi tahvelarvutite mudelitega, mille maksimaalne diagonaal on 13 tolli. Tänu väikesele kokkuvolditud suurusele saate selle kõikjale kaasa võtta.

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

Reguleeritava kõrguse ja vaatenurgaga saate aluse hõlpsalt oma vajadustele vastavaks kohandada. Ilma oma käsi ja kaela pingutamata saate sirvida oma lemmiksaite, teha videokõnesid või vaadata telesarju.

Ohutu teie seadmele

Te ei pea muretsema, et tahvelarvuti aluselt maha libiseb! Kaheteljeline alus on libisemiskindel ja hoiab teie seadet tänu silikooni kasutamisele kindlalt. Lisaks takistab see seadmetel kriimustusi. Lisaks saate tahvelarvuti hõlpsalt laadimiseks ühendada ilma seda hoidikust eemaldamata!

Kompaktne suurus

Statiivi väike suurus kokkupanduna võimaldab selle hõlpsasti kotti või seljakotti panna. Saate selle kõikjale kaasa võtta ja seadet mugavalt käed-vabad kasutada. Lisaks ühildub see kõigi tahvelarvutite mudelitega, mille maksimaalne diagonaal on 13 tolli.

Brändi nimi BASEUS
Mudel Kaheteljeline
Tüüp Lauahoidja
Materjal Alumiiniumisulam
Värv hall
Protsess CNC
Rakendus Kuni 13-tollistele tahvelarvutitele
Suurus 115 x 126 x 43 mm
Kaal 361 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles