Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus BA04 Bluetooth 5.1 adapter (must)

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456806
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bluetoothi adapter Baseus BA04 5.1 (must)

Saate oma juhtmeta seadmeid mugavalt kasutada. Adapter Baseus BA04 toetab kiiret ja stabiilset Bluetooth 5.1 ühendust ning selle tööulatus on kuni 20 m. Seda iseloomustab lai ühilduvus – see võimaldab ühendada kõlareid, klaviatuure, mängupulte ja paljusid muid seadmeid. Saate seda kasutada kuni 7 seadme samaaegseks sidumiseks!

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Hüvasti ühenduse probleemid. Adapter toetab Bluetooth 5.1, nii et see suudab pakkuda kiiret ja stabiilset traadita andmeedastust. Viivitused on minevik! Seade on ka tagasiühilduv Bluetooth 4.0, 4.1, 4.2 ja 5.0 standarditega. Sellel on ka täiustatud signaal – kuni 20-meetrise ulatusega saate nautida usaldusväärset sidet peaaegu kõikjal majas.

Palju võimalusi

Adapter ühildub paljude seadmetega – sellest võib kasu olla nii tööl kui ka mängudel. Võimaldab arvutiga ühendada juhtmevaba hiire või klaviatuuri, mängukontrolleri, kõlarid ja kõrvaklapid. Või kasutage seda failide edastamiseks nutitelefoni ja sülearvuti vahel Bluetoothi kaudu. iPhone'id võimaldavad teil adapteri abil heli voogesitada, kuid need ei võimalda teil andmeid voogesitada.

See toetab korraga kuni 7 seadet

Parandage oma töövoogu. Adapter võimaldab ühendada arvuti üheaegselt 7 seadmega, nagu kõlarid, klaviatuurid, hiired, kõrvaklapid, printerid ja nutitelefonid. Nii pead mitme seadme ühendamiseks pühendama vaid ühe USB-pordi! Veelgi enam, toode jätab teie kord seadistatud seadmed meelde, et need hiljem automaatselt siduda, säästes teie aega.

Plug and play

Kas kasutate sülearvutit või arvutit, milles töötab Windows 8.1, 10 või 11? Meil on teile häid uudiseid! Te ei pea raiskama aega draiverite installimisele ja keerulisele adapteri konfigureerimisele. Tänu Plug & Play süsteemile pole vaja teha muud, kui see arvutiga ühendada. Lisaks teavitab teid seadme olekust sisseehitatud sinine indikaator.

Bränd Baseus
Nimi Juhtmeta adapter BA04
Mudel ZJBA000001
Värv Must
Liides USB
Materjal alumiiniumsulam + ABS
Bluetooth Versioon 5.1 on tagasiühilduv.
Kiip BR8651
Vahemik kuni 20 m
Ühilduvad protokollid A2DP, H2DP, HSP, AVRCP, HID jne.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles