Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus A3 15000Pa juhtmeta autotolmuimeja (hõbedane)

  • 66.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1455944
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta autotolmuimeja Baseus CRXCQA3-0A

Kas kasutate endiselt madala kvaliteediga autotolmuimejat, mis ei puhasta hästi ja saab mõne minuti pärast tühjaks? Aeg seda muuta! Baseuse juhtmevaba seadme imemisvõimsus on kuni 15 000 Pa ja tööaeg kuni 45 minutit – selle abiga saad tõhusalt imeda kogu auto ja palju muud! Sisseehitatud taskulamp muudab tumedate nurkade puhastamise lihtsaks ja kaasasolevad tarvikud võimaldavad jõuda igasse nurka.

Vaikne ja tõhus mootor

Mis seletab tolmuimeja uskumatut jõudlust? Selle harjadeta mootor pöörleb kiirusel 80 000 p/min ja annab imemisvõimsust kuni 15 000 Pa! Samas on see üllatavalt vaikne: helitase on alla 75 dB. Selle ainulaadse seadmega vabanete kiiresti prahist, purust ja karvadest ning hoolitsete lihtsalt oma auto puhtuse eest!

Töötab suurepäraselt mustuse peal

Unustage isegi kõige tüütum mustus! Tolmuimeja on varustatud spetsiaalse õhuvoolu mõõtmise mooduliga, mis suurendab automaatselt imemisvõimsust, kui tuvastab erinevat tüüpi raskesti eemaldatava prahi. Nii et ta saab nendega fantastiliselt hakkama! Samuti on 2 taset tööd. Esimene sobib igapäevaseks tolmu või juuste puhastamiseks. Teine võimaldab suuremat prahti veelgi tõhusamalt puhastada.

Pärast ühte laadimist imete tolmuimejaga kogu auto.

Vaatamata oma kompaktsele suurusele pakub tolmuimeja muljetavaldavat jõudlust. 4 laetavat akut mahuga 2000 mAh tagavad tööaega kuni 45 minutit. Kui eeldame, et auto puhastamiseks kulub umbes 15 minutit, siis ühest täislaadimisest piisab 3 kasutuskorraks! Tugeva imemise režiimis kestab toode umbes 17 minutit. Seade toetab QC3.0 kiirlaadimisprotokolli – nii et te ei pea igavesti ootama, kuni see on uuesti kasutusvalmis!

Kaasas lisatarvikud

Kasutage kaasasolevaid tarvikuid, et iga nurk oleks korras. 2-in-1 hari sobib ideaalselt erinevate pindade ja pragude, näiteks istmeõõnsuste puhastamiseks. Teie polster särab! Ja praktilise ventilaatori abil saate hõlpsalt vabaneda tolmust, mis koguneb näiteks teie auto ustele.

Tõhus filtreerimine

Kahekordne filtreerimissüsteem muudab tolmuimeja äärmiselt tõhusaks isegi kõige väiksemate tolmuosakeste eemaldamisel. Selle efektiivsus selles osas on umbes 99,7%. HEPA-filter võimaldab teil hoolitseda väljastatava õhu puhtuse eest. Suure tihedusega terasvõrk eraldab tõhusalt suured tolmuosakesed. Kõik see hoiab ära ka uuesti saastumise. 70 ml tsükloneraldaja jäätmemahutit on lihtne lahti võtta ja tühjendada. Seda saab pesta ka voolava vee all, nagu filtrielemente.

Traadita disain – palju rakendusi

Avastage juhtmevaba disaini eelised. Praktilist Baseuse tolmuimejat saab edukalt kasutada mitte ainult auto puhastamiseks. Sellega saab tolmuimejaga puhastada ka näiteks raamaturiiuleid, diivaneid ja madratseid, lauaplaate ja palju muid pindu. Võtke see lihtsalt kaasa, kuhu vaja ja nautige selle funktsionaalsust – ükski kaabel ei piira teie vabadust!

Mugav

Seade on kerge ja kompaktne, selle läbimõõt on vaid 56,5 mm. See on vähem kui tavaline termos! Tolmuimeja on varustatud ka praktilise taskulambiga, nii et saad põhjalikult puhtaks ka kõige tumedamad nurgad – ükski mustus ei jää sinu eest peitu! Sinised indikaatorid võimaldavad kiiresti kontrollida aku laetuse taset. Seadme metalliline tekstuur annab sellele kaasaegse elegantse iseloomu – see täiendab ideaalselt teie auto interjööri.

Kasti

  • Auto tolmuimeja
  • 2in1 manused
  • gaasitoru
  • Laadimiskaabel
Bränd Baseus
Nimi Autotolmuimeja A3
Mudel CRXCQA3-0S
Värv Hõbedane
Mõõtmed 56,5x56,5x296 mm
Imemisvõimsus 15 000 Pa
Sissepääs 5 V / 2,1 A (max)
Hinnatud jõud 135 W
Aku mahutavus 4x 2000 mAh
Aku laadimine 28,8 Wh
Laadimisaeg 3-5 tundi
Toimimisaeg Suure imemisega režiim: u. 17 minutit; Standardrežiim: u. 45 minutit
Müratase <75 dB
Laadimisport USB-C
Laadimisprotokoll Toetage QC 3.0 kiirlaadimist.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles