Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus A1 juhtmevaba autotolmuimeja (sinine)

Baseus A1 juhtmevaba autotolmuimeja (sinine)
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1458343
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta autotolmuimeja Baseus A1 (sinine)

Juhtmeta tolmuimeja puhastab põhjalikult iga prao teie autos! See on varustatud 2000 mAh laetava akuga, mis tagab 25-minutise töö. Juhtmevaba disain tagab mugavuse kasutamise ajal. Tänu vahetatavatele otsikutele puhastab see kindlasti iga nurga. Lisaks vabaneb kaheastmeline filtreerimissüsteem tõhusalt isegi kõige väiksematest purudest.

Võimas aku

Baseuse seadmel on võimas 2000 mAh aku, mis võimaldab ühe laadimisega töötada kuni 25 minutit. See võimaldab teil kogu auto ilma probleemideta tolmuimejaga puhastada. Lisaks genereerib kiire mootor kontsentreeritud imemisvõimsust, et eemaldada tolm koheselt.

Universaalne 2-in-1 pintsel.

Komplektist leiate praktilised vahetatavad kinnitused, mis võimaldavad tolmuimejaga imeda igasuguse mustuse ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest! Muuhulgas on harjakinnitus kasulik ventilatsiooniavade või muude kitsaste kohtade puhastamiseks autos. Seevastu kitsa peaga otsik sobib kas pakiruumi, auto põrandamattide või istmepragude puhastamiseks.

Kompaktne suurus

Tänu oma kompaktsele suurusele ja kaalule – kõigest 367 g, saab seadet hõlpsasti juhtida ühe käega. Lisaks ei võta tolmuimeja palju ruumi, mistõttu saab selle hõlpsasti paigutada nii auto kindalaekasse või topsihoidikusse kui ka mujale. Pole kohta, kuhu tolmuimejat ühendada? Sa ei pea selle pärast muretsema! Tolmuimeja on juhtmeta, nii et saate nautida mugavat puhastamist ilma juhtmeteta.

Täpne filtreerimissüsteem

Tolmuimeja on varustatud ülitäpse HEPA-filtriga, mis püüab tolmu ülitõhusalt – kuni 99,7% efektiivsusega. See eemaldab hõlpsalt isegi kõige väiksema prahi! Lisaks saab filtrit voolava vee all kergesti puhastada. Nii hoiate ära bakterite kasvu.

Tootja Baseus
Mudel VCAQ010003
Mõõtmed 258 × 58 mm
Pintsli suurused 149 × 47 mm
Kaal 367 g
Sissepääs 5V/1,5A
Hinnatud jõud Imemisvõimsus
4000 Pa 30 W
Mahutavus 2000 mAh
Töötunnid 25 min.
Laadimisaeg OKEI. 3 tundi
Müratase <65 dB
Laadimissisend Liidese tüüp C
Värv Sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles