Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Baseus A1 4000Pa juhtmeta autotolmuimeja (must)

  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456803
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autotolmuimeja Baseus A1

Nüüd saate hõlpsalt oma autos korra eest hoolitseda. Baseus A1 kompakttolmuimeja eemaldab tõhusalt tolmu ja muu prahi ning tänu juhtmevabale disainile tagab mugava kasutamise. Komplektist leiate ka spetsiaalse 2 in 1 harja, millega saate hõlpsalt puhastada iga nurga. Seade töötab ühe laadimisega kuni 25 minutit.

Usaldusväärsus võitluses mustuse vastu

Vaatamata oma väikesele suurusele pakub see tolmuimeja üllatavalt suurt imemisvõimsust – kuni 4000 Pa – ja eemaldab kiiresti isegi tõrksad jäätmed. Samuti töötab see ülivaikselt – tänu mürasummutustehnoloogiale ei ületa selle helitase 65 dB. Sellel on ka HEPA-filter, mis püüab tõhusalt tolmu kinni – selle efektiivsus ulatub 99,7%.

Vastupidav aku

Hüvasti sassis kaablitega, mis piiravad teie vabadust ja jäävad koristamisel teele. A1 on juhtmevaba, nii et võite selle unustada. Veelgi enam, selle vastupidav 2000 mAh aku tagab ühe laadimisega kuni 25 minutit aku kasutusaega – sellest piisab terve auto põhjalikuks tolmuimemiseks.

Universaalne 2-in-1 pintsel.

Komplektis on praktiline 2-in-1 hari, millega saad hõlpsalt iga nurka tolmuimejaga puhastada. Kitsas ots võimaldab põhjalikult puhastada pragusid, näiteks istme süvendeid. Harja kinnitus sobib ideaalselt tuulutusavade ja muude ebatasaste pindade puhastamiseks. A1 tolmuimeja sobib ka koduseks kasutamiseks - kasuta seda, et mugavalt vabaneda tolmust mööblilt, klaviatuuridelt ja paljust muust!

Mugav ja kompaktne

Tolmuimeja on üsna kompaktne ja ei võta autos palju ruumi. Saate selle hõlpsalt oma pagasiruumi, kindalaekasse või isegi topsihoidjasse mahutada. See on ka väga mugav ja kerge, kaaludes vaid 367 g. See annab teile soovitud mugavuse. Vaadake ise: tolmuimeja ei nõua palju pingutust.

Hoolduse lihtsus

Seade näeb välja äärmiselt elegantne. Selle minimalistlik disain meeldib tõenäoliselt paljudele kasutajatele. Tolmuimeja on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad selle vastupidavuse ja kulumiskindluse. Selle parimas korras hoidmine ei valmista teile probleeme – nii prügikonteinerit kui ka HEPA-filtrit saab pesta, et pikendada nende eluiga ja vältida sagedast vahetamist.

Kasti

  • Tolmuimeja
  • 2in1 pintsel
  • Kasutusjuhend
Bränd Baseus
Nimi Autotolmuimeja A1
Mudel VCAQ010001
Värv Must
Sissepääs 5V/1,5A
Aku mahutavus 2000 mAh
Laadimisaeg Umbes 3 tundi
Tööaeg Umbes 25 minutit
Imemisvõimsus Kuni 4000Pa
Helitugevuse tase <65 dB
Laadimisport USB-C
Mõõtmed 258x58 mm
Kaal Umbes 367 g
Pintsli suurused 149x47 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles