Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bang & Olufsen BeoSound Explore antratsiit, must 60 W

  • 266.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 89 €
Kaubamärgid Generic
Kauba ID: 1807379
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kaasaskantav. Karm. Valmis minema. Beosound Explore on veekindel juhtmevaba kõlar, mis on loodud seiklusteks ja millel on kuni 27 tundi mänguaega.

Universaalne heli seiklushimulistele
Kaasaskantav. Karm. Valmis minema. Pole tähtis, kuhu seiklused teid viivad, Beosound Explore'i kompromissitu helikvaliteet viib teid sinna. Ja selle karastatud, kriimustuskindla ning täielikult tolmu- ja veekindla kestaga pole kulumine halvem.

SELLE DNA VASTUPIDAVUS
Piisavalt karm igaks ekspeditsiooniks
Beosound Explore on ülimalt vastupidav juhtmevaba kõlar, mis on loodud selleks, et minna kõikjale. Tugev kummeeritud põhi ja alumiiniumkorpus võimaldavad seda turvaliselt asetada kõikvõimalikele pindadele – alates poristest kämpingutest kuni liivarandadeni –, samas kui hoolikalt ehitatud sisekujundus kaitseb kukkumise ja kukkumise eest. Alates Taanis 5. tehases välja töötatud kõvast anodeeritud alumiiniumkestast kuni veekindla rihma ja karabiinini – kõik konstruktsioonielemendid segunevad suure jõudlusega ja vastupidavusega.

Mõeldud teiega kaasas käimiseks
Beosound Explore on hoolikalt disainitud, et saaksite selle endaga kaasa võtta, puutetundlik kõlar, mis mahub teie peopessa. Kinnitage vöö, kinnitage seljakoti külge või lihtsalt haarake sellest ja minge.

MUUSIKA KÕIKJAL
Suurepärane heli isegi õues
Selle suurusega kõlari jaoks üllatavalt tugeva bassiga Beosound Explore toob teie muusika oodatust kaugemale. Grill on täppislõikega, et pakkuda True360 heli, mida juhivad kaks 1,8 täisulatusega draiverit, mis annavad tõelise löögi. Beosound Explore pakub võimsat heli, olenemata sellest, kas see asub keset kämpingut, telgi küljes rippuvat või poolel teel kaljul. Bang & Olufsen BeoSound Explore. Juhi läbimõõt: 4,6 cm. RMS nimivõimsus: 60 W, Sagedusvahemik: 56 - 22700 Hz, Signaali ja müra suhe (SNR): 91 dB. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmeta, USB-pistiku tüüp: USB Type-C, Juhtme pikkus: 1,25 m. Toote värv: Antratsiit, Must, Toote disain: Silinder, Korpuse materjal: Alumiinium, Kangas, Polümeer. Soovitatav kasutus: mobiiltelefon/nutitelefon

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles