Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bang & Olufsen Beolit 20 kaasaskantav stereokõlar antratsiit, must

  • 573.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 191.33 €
Kaubamärgid Generic
Kauba ID: 1875351
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Beoliit 20
Võimas Bluetooth kõlar

Pikemalt kestva aku, integreeritud nutitelefoni laadimise ja võimsa kaasaskantava heliga Beolit 20 on juhtmevaba kõlarite disaini moodsa klassika neljas põlvkond.

juhtmevaba
Kaasaskantav toitepank

Laadige oma Qi-ga ühilduvaid telefone ja seadmeid Beolit 20 ja selle sisseehitatud juhtmevaba laadimisjaamaga. Elegantse disainiga ülemine salv võimaldab seadmeid laadida, asetades need keskel asuva ümmarguse laadimissildi kohale.

ÜHENDUS
Sujuvad vood

Juhtmeta kõlar, mis on loodud lihtsaks ühendamiseks, pakub lihtsat ja usaldusväärset ühendust kõlari ja seadmete vahel. Valige oma allikas ja nautige võimsat heli minimaalse seadistusega.

STEREO
Lihtne sidumine stereoheli jaoks

Lisaks võimsale heli pakkumisele on Beolit 20 loodud kiiret ja sujuvat stereosidumist silmas pidades. Stereoheli saamiseks ühendage teise Beolit 20 või Beolit 17-ga – ideaalne suurte pidude või kogunemiste jaoks kodus ja väljas.

KAASASTAVUS
Võimas heli – lihtne transportida

Tugev, kuid kerge anodeeritud alumiinium, tugev polümeerist alus ja taimparknahast rihm tähendavad, et seda juhtmevaba kõlarit on lihtne kaasas kanda ja paigutada kõikjale, kuhu soovite – kogu kodus, aias või pargis ja mujalgi.

MATERJALID
Kestev elegants

Beolit 20, mis on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, on puutetundlik ja vastupidav kaasaskantav kõlar. Anodeeritud alumiinium tagab korpuse vastupidavuse, samas kui uus taimparknahast rihm on nii turvaline kui ka loomulikult elastne.Bang & Olufsen Beolit 20. Magneti tüüp: neodüüm, draiveri läbimõõt: 4 cm, bassikõlari läbimõõt (imperial): 14 cm (5,5). "). Sagedusvahemik: 37–20 000 Hz, signaali-müra suhe (SNR): 93 dB. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega ja traadita, USB-pistiku tüüp: USB Type-C. Toote tüüp: Kaasaskantav stereokõlar, Toote värv: Antratsiit, must, Toote disain: Ristkülik Soovitatav kasutus: Universaalne

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles