Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BANDAI NAMCO Entertainment The Witcher 3: Aasta mängu Wild Hunt väljaanne, PS4 PlayStation 4

BANDAI NAMCO Entertainment The Witcher 3: Aasta mängu Wild Hunt väljaanne, PS4 PlayStation 4
Laos
  • 49.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.66 €
Kauba ID: 1761102
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Mängige 2015. aasta enim auhinnatud mängu The Witcher 3: Wild Hunt viimistletud ja täielikumat versiooni. Nüüd saadaval kõigi laienduste ja täiendava sisuga.

AASTA MÄNGU väljaandest
Hakka professionaalseks koletiste tapjaks ja asu eepiliste mõõtmetega seiklusele!
Pärast ilmumist sai mängust The Witcher 3: Wild Hunt kohe klassika, mis võitis üle 250 aasta mängu auhinna. Nüüd saate nautida seda tohutut, üle 100-tunnist avatud maailma seiklust koos mõlema loopõhise laiendusega, mis on väärt 50 lisatundi mängu. See väljaanne sisaldab kogu lisasisu – uusi relvi, soomust, kaaslaste rõivaid, uut mängurežiimi ja kõrvalülesandeid.

AASTA MÄNGU kohta
2015. aasta enim auhinnatud mäng!
Hakka palgatud koletiste tapjaks ja asu eepilisele teekonnale, et leida üles ennustamise laps, elav relv, mis on võimeline kirjeldamatult hävitama.
SISALDAB KÕIKI LAIENDUSI JA TÄIENDAVAD SISU.

Funktsioonid

Mängige kõrgelt koolitatud koletistapjana
Varasest lapsepõlvest saadik treenitud ja üliinimlike oskuste, jõu ja refleksidega muteerunud nõiad on sotsiaalselt tõrjutud vastukaal koletistest nakatunud maailmale, kus nad elavad.

- Hävitage kohutavalt vaenlasi kui elukutseline koletisekütt, kes on relvastatud mitmesuguste täiendatavate relvade, muteerivate jookide ja võitlusmaagiaga.
- Jahtige üles palju erinevaid eksootilisi koletisi, alates mäekurudel ringi luuravatest metsikutest metsalistest kuni kavalate üleloomulike kiskjateni, kes varitsevad tihedalt asustatud linnade varjulistel tagaalleedel.
- Investeerige oma preemiad, et täiustada oma relvi ja osta kohandatud raudrüü või kulutada neid hobuste võiduajamisele, kaardimängudele, rusikavõitlustele ja muudele naudingutele, mida elu pakub.

Leidke ettekuulutuse laps moraalselt mitmetähenduslikus fantaasiamaailmas
Lõpututeks seiklusteks loodud The Witcheri tohutu avatud maailm seab suuruse, sügavuse ja keerukuse osas uued standardid.

- Läbige fantastiline avatud maailm: uurige unustatud varemeid, koopaid ja laevavrakke, kauplege linnades kaupmeeste ja kääbusseppadega ning jahtige lagendikel, keset mägesid ja merel.
- Sõjaajal leidke prohvetlikule lapsele jälile, suure jõuga elavale relvale, mille tulekut ennustasid iidsed päkapikulegendid.
- Tehke valikuid, mis lähevad kaugemale heast ja kurjast ning seisake silmitsi nende kaugeleulatuvate tagajärgedega.

Aasta mängu väljaanne
The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year väljaanne koondab põhimängu ja kogu seni avaldatud lisasisu.

- Sisaldab laiendusi Hearts of Stone ja Blood & Wine, mis pakuvad tohutult 50 tundi täiendavat jutuvestmist ning uusi funktsioone ja uusi alasid, mis laiendavad uuritavat maailma enam kui kolmandiku võrra!
- Võimaldab juurdepääsu kogu seni välja antud täiendavale sisule, sealhulgas relvadele, soomustele, külgülesannetele, mängurežiimidele ja uutele GWENT-kaartidele!
- Sisaldab kõiki tehnilisi ja visuaalseid uuendusi ning uut kasutajaliidest, mis on täielikult ümber kujundatud Witcheri kogukonna liikmete tagasiside põhjal.BANDAI NAMCO Entertainment The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition, PS4. Platvorm: PlayStation 4, ESRB reiting: M (Mature), PEGI reiting: 18, Arendaja: CD Projekt RED, Väljalaskekuupäev (PP/KK/AAAA): 30.08.2016

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles