Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BaByliss ELIPSIS3100 Multistyler soe hõbedane 45 W 2,7 m

BaByliss ELIPSIS3100 Multistyler soe hõbedane 45 W 2,7 m
Laos
  • 125.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 42 €
Kaubamärgid Babyliss
Kauba ID: 1792410
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
See on olnud kõige populaarsem välimus juba aastaid: Beach Waves.
Soeng ei ole mitte ainult täiuslik välimus rannapäevaks, vaid naudib ka tänapäeval tohutut populaarsust. «No styling « stiilimise iseloom tuleb eriti päevavalgele erinevate loki- ja lainetustehnikate kasutamisel, mis annavad lainetele loomulikuma puudutuse. Koos sobivate aksessuaaridega, nagu elegantsed juukseklambrid, muutub muidu lahe soeng tõeliseks pilgupüüdjaks. Selles videos soovime teile näidata, kuidas luua seda kaunist välimust vaevata ja kiiresti, kasutades erinevaid stiilitehnikaid.

Tänu SUS304 roostevabale terasele
SUS304 roostevaba teras on Jaapani teras, mis on tuntud oma kvaliteedi ja äärmise vastupidavuse poolest. See annab 3000-seeriale konstruktsiooni, milles on kombineeritud kergus, ergonoomika ja äärmine vastupidavus korrosioonile ja kõrgetest temperatuuridest tulenevatele kõverustele.
See väändevaba konstruktsioon tagab, et plaadid püsivad aja jooksul ideaalselt paralleelsed, püsivad ja seega sirgendamisel juuste suhtes sama joonduse.

Tänu EP TECHNOLOGY 5.0-le ja erakordsetele plaatidele
Metallist osakeste kate, mis on loodud kasutades sama elektro-tsinkimisprotsessi, mida kasutatakse ehete valmistamisel, tekitab veelgi vähem hõõrdumist ja nii on plaadid veelgi siledamad. Need plaadid ei sisalda keemilisi aineid ja tagavad seega veelgi suurema vastupidavuse kõrgetele temperatuuridele ja veelgi ühtlasema kuumuse kogu oma pinnal.

EP TECHNOLOGY 5.0 kaetud plaadid on:
- 3 korda kõvem ja kauem vastupidav
- 3x sujuvam
- kemikaalidele vastupidav, annab:
- püsivad ja täiuslikud tulemused jätavad:
- juuksed austatud ja sublimeeritud

Suurem sirgenduspind võrreldes teiste professionaalsete sirgendajatega
BAB3100EPE 24 mm x 110 mm plaadid muudavad sirgendamise aja lühemaks ja lihtsamaks.

Ujuvad taldrikud
Nagu padjad, kujundavad need end ideaalselt juuste järgi ja hoiavad neid kindlalt kogu sirgendamise ajal, ilma et peaksid juukseid liiga tugevalt haarama, nii et neid on mugavam kasutada ning see tekitab randmes ja käes vähem pingeid.

Tänu kumerale disainile
Selle eksklusiivne kumer disain ja ülipeen kroomitud pind muudavad selle ideaalseks juuste sirgendamiseks ja lokkimiseks.
Tänu sisseehitatud lukustussüsteemile ja selle välisele elliptilisele kujule, mida soojendab soojusjuhtivus, võimaldab selle kahekordne funktsioon kasutada seda täpselt samamoodi, nagu kasutaksite lokitange.

Tänu FullWave Thermal Science tehnoloogiale
Suure tihedusega kahekordne keraamiline kütteelement suurema võimsuse saavutamiseks
See uus kütteelement annab suurema võimsuse, 20% kiirema* kuumenemise ja erakordse soojusjaotuse kogu plaatide pinnal.

Kuni 230°C
See kõrge temperatuuritase võimaldab seda kasutada kõige raskemate ja jämedamate juuste puhul. See on ideaalne temperatuur ka tehnilisteks hooldusteks (tehniline ja keratiini sirgendamine).
Täislaine soojusteadus
See uus tehnoloogia tagab kohese soojustagastuse, et hoida püsivat temperatuuri.
See kütteelement on 25% suurem kui traditsioonilised.

Tänu täiustatud materjalidele
BAB3100EPE sisaldab ka võtmekohtades silikoonist seadme esiosa kütteosade ning tagumise käepideme ja Rytoni ristmikul. Nii silikoon kui ka Ryton on isolatsioonimaterjalid, mis on väga kuumakindlad.
Styleriga on kaasas kinnas, mis kaitseb sõrmi kuumuse eest ja silikoonist isolatsioonimatt.

Tänu IonMultiplier tehnoloogiale
Series 3000 seadmetel on uusima põlvkonna ioonigeneraatorid, mis pakuvad suuremat ioonide kontsentratsiooni pehmemate, siidisemate ja läikivamate juuste jaoks.
Need on juuksehoolduse võimendajad ja parandavad juuste ilu.

JAH! BAB3100EPE temperatuuri ei ole vaja kõrgeimale seadistusele reguleerida.
JAH! BAB3100EPE-st pole vaja liiga tugevasti haarata, et see juustest ideaalselt kinni hoiaks.
JAH! BAB3100EPE-d saab kasutada muuks otstarbeks kui sirgendamiseks ja see võib anda juustele volüümi.
JAH! BAB3100EPE saab luua mitmesuguseid sirgendeid ja lokke.

Sest jah! See kõik on võimalik
Selle kõrge jõudluse tase tagab ühtlase temperatuuri hoidmise ja soojuse täiuslikult ühtlase kogu plaatide pinnal.
Selle hõljuvad plaadid vormivad end ideaalselt juustele vastavaks ja annavad täiusliku sirgenduse, mis kestab kuni järgmise juuksepesuni.
Tänu oma disainile pääseb see juuste juurtele lähemale ja tõstab neid, et anda neile volüümi. Selle ümar kuju võimaldab luua täiuslikke lokke ja paljusid lokke
erinevad stiilid.

Ohutus
Kui stiilistit ei kasutata kauem kui umbes 72 minutit, lülitab automaatne väljalülitus selle välja; see valik pikendab selle eluiga ja tagab suurema ohutuse.BaByliss ELIPSIS3100. Tüüp: Multistyler, Tehnoloogia: Soe, Juhtimistüüp: Nupud. Toote värv: Hõbe, Korpuse materjal: Silikoon, Roostevaba teras, Plaadi materjal: Keraamika. Juhtme pikkus: 2,7 m, Ekraani tüüp: LED, Automaatne väljalülitus pärast: 72 min. Kaabli värv: must. Võimsus: 45 W, Toiteallikas: AC

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles