Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BabyBjorn Potty Seats potiiste Polüpropüleen (PP), Termoplastne elastomeer (TPE) Must, Valge

  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid BabyBjorn
Kauba ID: 1756460
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Mugav pehmete kontuuridega potitool muudab potitamise lihtsamaks.

Tänu mugavale sisepotile on potitooli ülilihtne puhastada. Tõstke lihtsalt sisepott välja, tühjendage see ja pühkige puhtaks või loputage veega.

Miks ma peaksin valima potitooli?
Teie laps saab sel pehmete kontuuride, kõrge seljatoe ja toetavate käetugedega potil istuda, lõõgastuda ja veeta kogu vajaliku aja. Selle all olev kummiriba hoiab potitooli kindlalt põrandal paigal ning tooli kõrgus muudab teie lapsel ilma abita istumise ja püsti tõusmise lihtsaks.

Kas potitooli on lihtne puhastada?
Jah, potitoolil on mugav sisepott, mida on lihtne välja tõsta, tühjendada ning loputada või puhtaks pühkida. Sellel on ka praktiline pritsmekaitse.

Millal saab mu laps potitooli kasutama hakata?
Vanus, mil teie laps on potitreeninguks valmis, on individuaalne, kuid enamik lapsi on valmis mähkmete kasutamise lõpetama kuskil 18–24 kuu vanuselt. Kui soovid potitreeningu kohta rohkem näpunäiteid ja nõuandeid, leiad siit üheksa asjatundja nõuannet!

Kas potitool on minu lapsele ohutu?
Ohutus on meie prioriteet — seega vastavad kõik BABYBJÖRNi vannitoatooted nii Euroopas kui ka USA-s kehtivatele plastiku ohutusnõuetele. See tähendab, et meie kasutatav plastik läbib pideva range testimise bisfenool A (BPA) ja muude kahjulike ainete suhtes.

Kas potitool on valmistatud Rootsis?
Jah, meie potitool on disainitud ja valmistatud Rootsis, kasutades vastupidavaid ja pika elueaga materjale. See tähendab, et potitooli saab edasi anda ja laps lapse järel kasutada.

Millal saab potitreeninguga alustada?
Muidugi on iga laps erinev, kuid paljud kipuvad poti vastu huvi tundma umbes 18–24 kuu vanuselt.BabyBjorn Potiistmed. Toote värv: must, valge, materjal: polüpropüleen (PP), termoplastne elastomeer (TPE), sihtrühm: poiss/tüdruk. Laius: 36 mm, Sügavus: 35 mm, Kõrgus: 31,5 mm. Kogus pakis: 1 tk

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles