Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Axis Axis Network Video Intercom I8116-E

Axis Axis Network Video Intercom I8116-E
Pole laos
  • 1 406.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 469 €
Kaubamärgid Axis
Kauba ID: 1713680
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Väike ja võimas ukseturvalisus.

See väike ja võimas välistingimustes kasutamiseks mõeldud võrguvideo sisetelefon pakub lihtsat paigaldamist kitsastesse kohtadesse. Sellel on sisseehitatud küberturvalisuse funktsioonid ja süvaõppel põhineva täiustatud analüütika tugi.

Piiramatud paigaldusvõimalused

Vaid 48 mm (1,89 tolli) laiusega AXIS I8116-E sobib sinna, kuhu soovite – seintele, ukseraamidele ja raamidele. Lisaks võimaldab süvistatav paigaldustarvik seinale süvistatavat paigaldamist. See võimas sisetelefon pakub kiiret ja paindlikku paigaldust, hoides kulud madalad. Ühte PoE-kaablit kasutades saate suurendada uste turvalisust, kontrollides lukke ja lisades videovalve. Lisaks on juurdepääsukontrollilahendustega tihedamaks integreerimiseks võimalik lülitada I/O-pordid lugejapordiks.

Turvaline ja hõlpsasti integreeritav

Tänu sisseehitatud küberturvalisuse funktsioonidele aitab AXIS I8116-E vältida volitamata juurdepääsu ja kaitseb teie süsteemi. Näiteks kaitseb Axis Edge Vault teie Axise seadme ID-d ja lihtsustab Axise toodete autoriseerimist teie võrgus. See välistingimustes kasutamiseks mõeldud sisetelefon pakub sujuvat integreerimist ülemaailmsete juhtivate VMS-süsteemidega. Lisaks toetab see IP-telefonisüsteemide integreerimiseks SIP-protokolli (Session Initiation Protocol) ja tarkvara integreerimiseks avatud programmeerimisliideseid, sealhulgas VAPIX ja ONVIF.

Võimas jõudlus äärel

AXIS I8116-E ei lase teil lihtsalt tuvastada ja kontrollida, kes teie ruumidesse siseneb, vaid ühendub teie süsteemiga nagu iga teinegi valvekaamera ja salvestab teie ukse taga toimuva. See võimas sisetelefon toetab täiustatud analüütikat, mis põhineb sügaval õppimisel. Axis Object Analytics abil saate tuvastada ja klassifitseerida inimesi ja sõidukeid – kõik on kohandatud teie jälgimisvajadustele. Lisaks pakub see 5 MP sisetelefon tänu WDR-ile selgust, kui stseenis on nii tumedaid kui ka heledaid alasid.
Omadused
Brändi nimi Telg
Brutokaal (pakk, kg) 0.5
Garantii 3
Kõrgus (pakendis, cm) 5.5
Laius (pakend, cm) 11
Maksimaalne toetatud kaamerate arv 1
Maksimaalne video eraldusvõime 2592 x 1944
Megapiksline (umbes) 5
Minimaalne valgustus 0,15
Netokaal (toode, kg) 0.4
Rahvusvahelise kaitse (IP) kood IP65
Sügavus (pakend, cm) 16.5
Toetatud paigutus Vertikaalne
Toote värv Valge
Töötemperatuur (TT) -30-60
Ühenduvustehnoloogia Ühendatud
Vaatevälja (FOV) nurk 162,3
Vandaalikindel Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles