Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Avatto WT100 nutikas termostaadiga veeboiler 3A Wi-Fi TUYA

Avatto WT100 nutikas termostaadiga veeboiler 3A Wi-Fi TUYA
Laos
  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid Avatto
Kauba ID: 1459948
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Avatto WT100 nutikas termostaat, 3A Wi-Fi boiler TUYA

Avatto ZWT100 nutikat termostaati kasutatakse kodu, kontori jms kütte juhtimiseks. See on varustatud NTC anduriga, mis vastutab temperatuuri täpsuse eest kuni 1°C. Võimaldab sisse või välja lülitada täiturmehhanismi, mis juhib ruumide kütmiseks sooja veevarustust. Sellel on sisseehitatud Wi-Fi ja see töötab Tuya, Smart Life'i, Amazon Alexa, Google Assistanti, Yandex Alice'i jne.

Programmeerige see tööle

Termostaadi saate programmeerida rakendusest Tuya või Smart Life. Seade toetab erinevaid temperatuuri seadistusi vastavalt 5+2/6+1/7 päeva jooksul, 6 ajarežiimiga päevas. Samuti saate kasutada käsitsi ja automaatrežiimi.

Mugav juhtimine

Avatto WT100 nutikat termostaati saab juhtida kolmel erineval viisil. Toode töötab rakendustega Tuya ja Smart Life, mille laadite alla oma nutitelefoni või tahvelarvutisse. See võimaldab teil toote toimimist kohandada olenemata asukohast. Termostaati saate juhtida ka häälkäskluste abil – WT100 ühildub Amazon Alexa, Google Home'i, Yandex Alice'i jne. Saate kasutada ka toote puuteekraani.

Juurdepääs kõige olulisemale teabele

Avatto WT100 teine eelis on selle LCD-ekraan. Sealt saate teada seadistatud töörežiimi, võrguühenduse, seatud temperatuuri või selle, kas lukk on sisse lülitatud. Lisaks näitab termostaat praegust kellaaega. Samuti saate reguleerida ekraani heledust või selle täielikult välja lülitada. Nii on kogu kõige olulisem teave teie käeulatuses – vaadake vaid!

Lisafunktsioonid

Nutikas termostaat Avatto WT100 on varustatud spetsiaalse lapselukuga, mis takistab seadme kasutamist. See ei võimalda soovimatut funktsiooni lubada/keelata. Lisaks saab mitu WT100 rühmitada, et veelgi paremini juhtida. Samuti saate seadet teiste pereliikmetega jagada, et igaüks saaks seda juhtida.

Kaasas

  • termostaat
  • Kasutusjuhend
  • kruvid x2
Tootja Avatto
Mudel WT100-WH-3A
Pinge 95–220 VAC, 50/60 Hz
Maksimaalne koormus 3A
Andur STC
Ekraan LCD ekraan
Täpsus 1°С
Temperatuuri vahemik 5°C ~ 60°C
Töötemperatuur -5°C ~ 50°C
Kuvatud temperatuurivahemik 0°С~51°С
Energiatarve <1 W
Mõõtmed 86 x 86 x 40 mm
Rakendus Thuja, Tark elu
Hääljuhtimine Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice jne.
Juhtmeta ühendus WiFi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles