Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Avatto TRV16 Zigbee Smart termostaadipea Tuya

Avatto TRV16 Zigbee Smart termostaadipea Tuya
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Avatto
Kauba ID: 1533027
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas termostaadipea Avatto TRV16 Zigbee Tuya

Kas soovite, et teie kodus oleks alati meeldiv temperatuur? Sellepärast otsite nutiseadet, mis saaks teid selles aidata? Avatto nutikas termostaadipea on ideaalne valik! See on kompaktse suurusega ja varustatud paljude kasulike funktsioonidega, mis oluliselt lihtsustavad selle tööd. Veelgi enam, spetsiaalse rakenduse abil saate neid juhtida kõikjal ja igal ajal. Vaata, mida Avattol sulle pakkuda on!

Avatto/TRV16-zigbee/6

Läbimõeldud disain

Avatto nutika termostaadipea eristab selle nutikas disain. Selle mõõtmed on vaid 51,5x77 mm, mis muudab selle väga kompaktseks ja sobib igasse interjööri. Selle disain on optimeeritud võimsa mootori paigaldamiseks. Lisaks töötab see 2 AA patareiga, nii et te ei pea muretsema nende ostmise ja väljavahetamise pärast. Komplektis on ka erinevad adapterid, mis teeb Avatto seadme ühilduvaks erinevate küttekehadega.

Avatto/TRV16-zigbee/9

Lihtsad juhtnupud

Avatto intelligentne termostaadipea tähendab ka lihtsat kasutamist. Peate lihtsalt oma telefoni alla laadima rakenduse Smart Life või Tuya ning saate seadet juhtida igal pool ja igal ajal. Veelgi enam, kui ühendate selle nutika lüüsiga (müüakse eraldi), saate hääljuhtimise selliste assistentidega nagu Amazon Alexa ja Google Home. Rakendus annab teile võimaluse programmeerida nädalaplaane. See võimaldab teil planeerida, milline temperatuur peaks olema 7 päeva jooksul 6 erineval ajavahemikul. Samuti salvestab see temperatuuri ajaloo ja kuvab selle kõverana. Lisaks saate jagada juhtimist oma perega.

Avatto/TRV16-zigbee/4

Ohutu kasutamine

Valides Avatto seadme, ei pea te muretsema enda ja oma lähedaste turvalisuse pärast. Rakendusest leiate lukustusfunktsiooni, mis hoiab teie lapse pead kontrolli all, nii et võite olla kindel, et see on korralikult kaitstud. Veelgi enam, nutikas pea on vaikimisi programmeeritud lülituma sisse ja välja kindlal temperatuuril ja kellaajal, nii et teie torud ei külmuks ega lubjastu igapäevasel kasutamisel.

Avatto/TRV16-zigbee/2

Lisafunktsioonid

Avatto nutikas termostaadipea on varustatud mitmete funktsioonidega, mis muudavad selle kasutamise veelgi mugavamaks. Temperatuuri kalibreerimise funktsiooniga tuvastab ja kuvab see täpselt temperatuuri, nii et teate alati, mitu kraadi ruumi on. Samuti on avatud akna andur. Kui toatemperatuur langeb 4 minutiga 6 kraadi võrra, sulgeb seade ventiili, mille tulemusena küte peatub. See lülitub sisse 48 minuti pärast, kui ruumitemperatuur tõuseb 3 kraadi võrra. Seda saab teha ka käsitsi.

Avatto/TRV16-zigbee/8

Rohkem võimalusi

Avatto seadmel on ka sidefunktsioon. Mida see tähendab? See annab teile võimaluse luua erinevaid intelligentseid automaatikaid stseenide käitamiseks. Lisaks on teie käsutuses ka rühmakontrolli funktsioon. Saate korraga juhtida mitut erinevates ruumides asuvat seadet. Uurige, millise kasutajamugavuse saate Avattoga!

Avatto/TRV16-zigbee/5

Kaasas

  • nutikas termostaadipea
  • 6 adapterit
  • Kasutusjuhend
Direktor Avatto
Mudel Zigbee TRV16
Mõõtmed 51,5×77 mm
Aku 2 × 1,5 V AA
temperatuuriandur STC
Töötemperatuur -10°С - 40°С
Hääljuhtimine Amazon Alexa, Google Home
Juhtmeta protokoll Zigbee 3.0
Zigbee standard IEEE802.15.4
Sagedus 2,4 GHz
Temperatuuri taluvus ±1°С
Keerme suurus M30*1,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles