Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Avatto TRV10 Zigbee Smart termostaadipea Tuya

Avatto TRV10 Zigbee Smart termostaadipea Tuya
Laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid Avatto
Kauba ID: 1533028
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Avatto TRV10 Zigbee Tuya nutikas termostaadipea

Kas soovite, et teie kodus oleks alati meeldiv temperatuur? Sellepärast otsite nutiseadet, mis aitaks teil seda teha? Avatto nutikas termostaadipea on ideaalne valik! Seda eristab kompaktne suurus ja pealegi on see varustatud paljude kasulike funktsioonidega, mis muudavad selle kasutamise väga lihtsaks. Veelgi enam, spetsiaalse rakenduse abil saate neid hallata kõikjal ja igal ajal. Vaata, mida Avatto Sulle pakkuda saab!

Avatto/TRV10/7

Läbimõeldud disain

Avatto nutikat termostaadipead eristab selle hästi läbimõeldud disain. Selle mõõtmed on vaid 59,4 × 99,3 × 59,4 mm, mis muudab selle väga kompaktseks ja sobib igasse interjööri. Veelgi enam, kuvatavaid andmeid saab oma äranägemise järgi pöörata, et saaksite neid alati mugavalt lugeda. Samuti saate reguleerida nende heledust. Teie käsutuses on ka automaatsed/käsitsi/välja/sisse režiimid. Veelgi enam, seade töötab 3 AA patareiga, nii et te ei pea muretsema nende ostmise ja väljavahetamise pärast. Samuti leiate komplekti erinevaid adaptereid, mis muudavad Avatto seadme ühilduvaks erinevate kütteseadmetega.

Avatto/TRV10/3

Lihtne juhtimine

Avatto nutikas termostaadipea tähendab ka lihtsat juhtimist. Kõik, mida pead tegema, on laadida oma telefoni Smart Life või Tuya rakendus ning saad võimaluse juhtida seadet igal pool ja igal ajal. Veelgi enam, kui ühendate selle nutika lüüsiga (saadaval eraldi), saate hääljuhtimise selliste assistentidega nagu Amazon Alexa ja Google Home. Rakendus annab teile võimaluse programmeerida nädalaplaane. See võimaldab planeerida, milline temperatuur peaks olema 7 päeva jooksul 4 erineval ajal. Samuti salvestab see temperatuuri ajaloo ja kuvab selle kõverana. Lisaks saate jagada juhtimist oma perega.

Avatto/TRV10/9

Ohutu kasutamine

Avatto seadme valimisel ei pea te muretsema enda ja oma pere turvalisuse pärast. Rakendusest leiate lukustusfunktsiooni, et teie laps ei saaks oma pead juhtida, nii et võite olla kindel, et ta on korralikult kaitstud. Veelgi enam, nutikas pea on vaikimisi programmeeritud teatud temperatuuril ja ajal sisse-välja lülituma, nii et teie torud ei külmuks ega lubjastu igapäevasel kasutamisel.

Avatto/TRV10/6

Lisafunktsioonid

Avatto nutikas termostaadipea on varustatud mitmete funktsioonidega, et muuta selle kasutamine veelgi mugavamaks. Tänu temperatuuri kalibreerimise funktsioonile tuvastab ja kuvab see täpselt temperatuuri, nii et teate alati, mitu kraadi ruumis on. See on varustatud ka avatud akna detektoriga. Kui temperatuur ruumis langeb 5 minutiga 1,5 kraadi võrra, sulgeb seade klapi, mille tulemusena küte seiskub. See lülitub uuesti sisse, kui toatemperatuur tõuseb 4,5 minutiga 1,5 kraadi võrra või 30 minuti pärast, kui rakenduses või seadmes pole ühtegi toimingut tehtud.

Avatto/TRV10/2

Rohkem võimalusi

Avatto seadmel on ka ühendusfunktsioon. Mida see tähendab? See annab teile võimaluse luua erinevaid nutikaid automaatikaid stseenide käivitamiseks. Veelgi enam, teie käsutuses on ka rühmajuhtimisfunktsioon. Saate korraga juhtida mitut erinevates ruumides asuvat seadet. Avastage, millise kasutajamugavuse saate Avattoga!

Avatto/TRV10/5

Kaasas

  • nutikas termostaadipea
  • 6x adapterit
  • kasutusjuhend
Tootja Avatto
Mudel TRV10
Mõõtmed 59,4 × 99,3 × 59,4 mm
Aku 3 × 1,5 V AA
Temperatuur max. 90°C
Ühendus M30 x 1,5 mm
Kaitseaste IP20
Ümbritsev temperatuur 0-50°C

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles