Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Avatto TRV07 WiFi TUYA intelligentne termostaadipea

Avatto TRV07 WiFi TUYA intelligentne termostaadipea
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Avatto
Kauba ID: 1459884
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas termostaatventiil Avatto TRV07 WiFi TUYA

Avatto TRV07 termostaatventiil on praktiline seade, mis võimaldab mugavalt juhtida oma kodu kütet. Rakendus Tuya Smart võimaldab seadet kaugjuhtida, samuti koostada töögraafikuid. Teie käsutuses on mitmeid kasulikke funktsioone, nagu avatud akna tuvastamine ja automaatne katlakivieemaldus. Klapil on sisseehitatud 2,4G Wi-Fi moodul, nii et saate sellega otse ühenduse luua ja seda vabalt juhtida peaaegu kõikjalt maailmast. Sellel on LCD-ekraan, mis võimaldab teil hõlpsasti juurde pääseda kõige olulisemale teabele, ja kaasas on mitut tüüpi adaptereid, et teil ei tekiks seadme installimisel probleeme.

Avatud akna tuvastamine

Vähendada küttekulusid. Seadmel on avatud akna funktsioon, mis aktiveerub koheselt, kui tuvastatakse külm tuul ja temperatuur langeb 4,5 minuti jooksul üle 1,5°C. Termostaat seab automaatselt temperatuuri 12°C peale ja ekraanile kuvatakse “OP”. Nüüd võid kõrged küttearved unustada!

Automaatne katlakivi eemaldamine

Võite olla kindel, et teie kütteseade on täielikult töökorras. TRV07-l on automaatne katlakivieemaldus. Mida see tähendab. Termostaat teostab plaanipärase katlakivieemalduse igal esmaspäeval kell 12.00, et vältida suure katlakivi tekkimist. Ekraanil kuvatakse kogu protsessi vältel "CAL".

Lisafunktsioonid

Klapp jätab viimased seadistused automaatselt meelde, mis on väga kasulik funktsioon, eriti voolukatkestuse korral. Sellel on ka spetsiaalne lastekaitsefunktsioon, mis ei lase teil temperatuuri muuta. Samuti saate sünkroonida termostaate erinevates ruumides, luues spetsiaalsed rühmad.

Kogu teave teie käeulatuses

Kas soovite hõlpsat juurdepääsu kogu teabele? Laadige oma nutitelefoni või tahvelarvutisse alla tasuta rakendus TUYA Smart! Sellega saate hõlpsalt juhtida oma radiaatori termostaadi ventiili kõikjalt. Siiski pole see veel kõik! Seadmel on sisseehitatud moodul, mis töötab 2,4G sagedusalas, nii et saate sellega otse ühenduse luua. TVR07 töötab ka häälassistentidega Amazon Alexa, Google Home jne – Kõik, mida vajate, on lihtne häälkäsklus, et reguleerida ruumi temperatuuri vastavalt teie vajadustele. Lisaks saate rakendust kasutades seadet teiste pereliikmetega jagada, et luua koos nutikodu.

Töögraafikute koostamine

Reguleerige oma magamistoa või elutoa temperatuuri vastavalt oma ajakavale. Rakenduse abil saate määrata Avatto TVR07 klapiploki nädalaplaani. Nii saad mugavalt valida, milline on temperatuur öösel või hommikul. Lisaks saate klapi ühendada ka teiste oma kodus olevate nutiseadmetega, et luua nutikaid stsenaariume, nagu väljaminek või magamine.

Lihtne paigaldus

Seadme installimine ei tekita teile probleeme. Selle paigaldamine on äärmiselt lihtne ja kiire ning tänu kaasasolevatele adapteritele ei pea te muretsema ühilduvusprobleemide pärast. Selle toiteks on vaja ainult 3 AA patareid (ei ole kaasas). Lisaks on klapp varustatud selge LCD-ekraaniga, mis muuhulgas teavitab teid seadme laetuse olekust.

Kaasas

  • nutikas termostaatventiil
  • Danfoss RA adapter
  • Danfossi RAV adapter
  • Danfossi RAVL adapter
  • Adapter M28
  • Caleffi adapter
  • Giacomini adapter
  • Kasutusjuhend
Tootja Avatto
Mudel TRV07
Värv Valge
Toiteallikaks 3 x AA 1,5 V leelispatareid (ei kuulu komplekti)
Juhtmeta ühendus Wi-Fi 2.4G IEEE 802.11 b/g/n
Ooterežiimi vool 6 µA min.
Kaitseaste IP20
Ümbritsev temperatuur 0 ~ 50 ℃
Ühendus M30 x 1,5 mm
Mõõtmed 58,4 mm x 97 mm x 58,4 mm
Kaal 145 g
Rakendus Tuya Smart / Tark elu

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles