Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA intelligentne termostaadipea

Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA intelligentne termostaadipea
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Avatto
Kauba ID: 1459882
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas termostaatventiil Avatto TRV06 Zigbee 3.0 TUYA

Muutke oma korter meeldivalt soojaks. Avatto TRV06 nutikas termostaatventiil võimaldab seda Tuya rakenduse abil kaugjuhtida peaaegu kõikjalt maailmast, samuti luua töögraafikuid. Rummu (ei ole kaasas) võimaldab kasutada kõiki termostaadiventiili funktsioone. See töötab ka intelligentsete hääleassistentidega. Sellel on mitmeid praktilisi funktsioone, sealhulgas avatud akna tuvastamine, katlakivi eemaldamine ja külmakaitse. Sellel on ka LED-ekraan, mis võimaldab kiiret juurdepääsu põhiteabele.

Katlakivi eemaldamise funktsioon

Võite olla kindel, et teie kütteseade on täielikult töökorras. TRV06 pea avab klapi täielikult umbes 30 sekundiks iga kahe nädala tagant. See lahendus hoiab ära suure katlakivi moodustumise. Ekraanile ilmub "Ad" ja 30 sekundi pärast naaseb radiaator oma eelmisele tööolekule.

Arukas avatud akna tuvastamine

Kõrged küttearved on minevik. Seadmel on avatud akna funktsioon. Mida see tähendab? Kui termostaatventiil tuvastab 4 minuti jooksul toatemperatuuri languse üle 6°C, lülitab see kütteseadme kohe välja. See lahendus säästab teie raha! Funktsioon lülitub välja pärast temperatuuri tõusu 3°C tuvastamist või automaatselt 48 minuti pärast. Saate selle ka käsitsi keelata.

Veelgi rohkem võimalusi

TRV06 pakub külmumisvastast funktsiooni, mis kaitseb süsteemi tõhusalt külmumise eest. Kui kütteseade on välja lülitatud ja toatemperatuur langeb alla 5°C, lülitab seade küttekeha automaatselt sisse. Veelgi enam, klapp salvestab nutikalt viimati seatud parameetrid – see on äärmiselt kasulik funktsioon, eriti voolukatkestuse korral. Olemas ka lapselukk ning võimalik juhtida mitut termostaati erinevates ruumides.

Mugav kaugjuhtimispult

Kogu kõige olulisem teave on teie käeulatuses! Laadige oma nutitelefoni või tahvelarvutisse rakendus Tuya Smart ja juhtige oma TRV06 klappi mugavalt kõikjalt. Ühendades oma seadme jaoturiga (ei ole kaasas), saate seda juhtida ka nutikate häälassistentidega, sealhulgas Smart Things, Google Assistant või Amazon Alexa – toatemperatuuri seadistamine vaid lihtsa häälkäsklusega! Samuti saate seadet teiste osalejatega jagada, et koos luua nutikodu.

Kooskõlastage tema töö oma ajakavaga

Nüüd saate hõlpsalt reguleerida oma kodu kütet vastavalt oma elustiilile. Seade võimaldab rakenduse kaudu koostada iganädalasi töögraafikuid. Tänu sellele saate hõlpsalt reguleerida temperatuuri igas toas vastavalt oma vajadustele. Te ei pea enam muretsema, et ärkate hommikul külmkambris!

Pöörates tähelepanu detailidele

Avatto termostaatventiil on varustatud kergesti loetava LED-ekraaniga, mis annab teile juurdepääsu kõige olulisemale teabele selle tööoleku kohta. Selle tasemelt saate teada kütte oleku, seatud temperatuuri või valitud režiimi kohta. Samuti teavitab see teid, kui aku on tühi.

Kaasas

  • nutikas termostaatventiil
  • Danfoss RA adapter
  • Danfossi RAV adapter
  • Danfossi RAVL adapter
  • Kasutusjuhend
Tootja Avatto
Mudel TVR06
Värv Valge
Mõõtmed 118 x 124 x 33 mm
Materjal ABS, karastatud klaas
Nõuded süsteemile iOS 8.0 (ja uuem) / Android 4.0 (ja uuem)
Hääleabilised Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, Smart Thing jne.
Rakendus Tark elu / Tuya Smart
Juhtmeta ühendus 2,4 GHz/2,4 GHz ja 5 GHz
Juhtmeta protokoll Zigbee 3.0
Toiteallikas 2 x AA 1,5 V patareid (ei kuulu komplekti)
temperatuuriandur STC
Temperatuuri vahemik 5°C ~ 60°C
Temperatuuri täpsus ±1°С
Sisendpinge 110 ~ 240 VAC, 50/60 Hz
Nimivool 10A
Hinnatud jõud 800 W
Ooterežiimi tarbimine 0,45 W/0,1 mA
Töötemperatuur -10°C ~ 40°C

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles