Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Avatto OT02-EU TUYA nutikas WiFi pesa

Avatto OT02-EU TUYA nutikas WiFi pesa
Pole laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Avatto
Kauba ID: 1459886
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas WiFi pesa Avatto OT02-EU TUYA

Wi-Fi nutipistik võimaldab sellega ühendatud seadmeid kaugjuhtida. Haldamist hõlbustavad rakendus (Smart Life, Tuya) ja häälkäsklused (Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice). See võimaldab teil luua töögraafikuid, seada taimereid ja hallata seadmeid rühmades. Lisaks on sellel turvafunktsioonid, et saaksite seda ohutult kasutada.

Rohkem funktsioone rakendusega

Nüüd pääsete ligi kõige olulisemale teabele teie käeulatuses. Avatto Wi-Fi nutipistik ühildub rakendustega Tuya ja Smart Life – sealt saate oma seadmeid juhtida kõikjal, kus viibite. Vaid mõne klõpsuga saate oma seadmed sisse/välja lülitada, määrata ajakava või konfigureerida parameetreid.

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

Planeerige oma nutika tehnoloogia ajakava. Rakenduse kaudu saab näiteks seadistada kohvimasina hommikul kell 7.00 kohvi valmistama ja magama minnes kell 23.00 korteris tuled välja lülitama. Lisaks saate lubada taimeri, mis lülitab valitud seadme teatud aja möödudes automaatselt välja.

Hääljuhtimine

Teine OT02-EU eelis on hääljuhtimise funktsioon. Avatto nutikas pistik ühildub muuhulgas Amazon Alexa, Google Home'i ja Yandex Alice'iga. See võimaldab teil lihtsate häälkäskluste abil kohandada oma seadmete tööd. Tulede kustutamiseks ei pea enam diivanilt tõusma.

Seadme jagamise funktsioon

Samuti on võimalik anda teistele pereliikmetele juurdepääs OT02-EU-le. Tuleb vaid valitud seadmed rakendusse lisada ja teiste kasutajatega jagada. Tänu sellele saavad teie lähedased mugavalt kohvimasinat kasutada või tuled kustutada, kui nad pärast kodust lahkumist unustavad.

Läbimõeldud disain

Avatto nutipistik on loodud nii, et selle kasutamine oleks mugav ja ohutu. Tänu mälufunktsioonile jätab seade elektrikatkestuse korral meelde viimati kasutatud seadistused. Lisaks väldib ülekoormuskaitse seadmete kahjustamist ning grupijuhtimisfunktsioon muudab selle kasutamise lihtsaks. Samuti saate jälgida üksikute seadmete energiatarbimist.

Tootja Avatto
Mudel OT02-EC
Värv valge
Rakendus Tark elu, Thuja
Hääljuhtimine Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice jne.
Sisendpinge 100–250 VAC, 50/60 Hz
Maksimaalne koormus 16A, 3680W
Juhtmeta ühendus 2,4 GHz 802,11 b/g/n
Materjal PC + ABS V0
Töötemperatuur -20°C ~ 55°C
Töötav niiskus suhteline õhuniiskus 0-95%.
Mõõtmed 51 x 51 x 81 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles