Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Avatto N-WOT10-USB-W USB ja USB-C TUYA Smart WiFi seinapistikupesa (valge)

Avatto N-WOT10-USB-W USB ja USB-C TUYA Smart WiFi seinapistikupesa (valge)
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Avatto
Kauba ID: 1461671
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas Wi-Fi pesa Avatto N-WOT10-USB-W TUYA USB USB-C (valge)

Nüüd saate oma valitud seadmeid kodus veelgi mugavamalt kasutada. Avatto nutipesa võimaldab teil neid kaugjuhtida, kasutades rakendust TUYA/Smart Life või Google Assistant/Amazon Alexa häälassistentide kaudu. Samuti on see varustatud kahe pordiga – USB-A ja USB-C, mis võimaldavad laadida näiteks nutitelefone või tahvelarvuteid. Pealegi ühendub toode Wi-Fi kaudu ja seda on väga lihtne paigaldada.

Avatto/N-WOT10-USB-W/1

Täiendavad pordid teie käsutuses

Nautige oma seadmete kiiret ja mugavat laadimist. N-WOT10-USB-W on varustatud kahe pordiga – USB-C ja USB-A. See tähendab, et mõne seadme laadimiseks ei pea te kasutama lisalaadijaid ega ühendama mitut pistikupesa – nüüd saate oma tahvelarvuti või telefoni otse vooluvõrku ühendada. Toode pakub kuni 20 W laadimisvõimsust ja toetab selliseid standardeid nagu QC 3.0+, FCP ja AFC – ärge oodake liiga kaua, kuni teie nutitelefon on taas kasutusvalmis!

Avatto/N-WOT10-USB-W/2

Kaugjuhtimispult nutitelefonist

Kas te ei mäleta, kas lülitasite seadme enne kodust lahkumist välja? Nüüd saate seda teha oma nutitelefoniga! Kõik, mida pead tegema, on lisada oma pistikupesa rakendusse TUYA/Smart Life – seda tehes on sul võimalik valitud seadmed kaugjuhtimisega sisse ja välja lülitada. Soovi korral jaga oma kodutehnikat ka ülejäänud perega, et ka nemad saaksid neid mugavalt eemalt juhtida.

Avatto/N-WOT10-USB-W/5

Palju lisafunktsioone

Kasutage taimeri funktsiooni, koostage töögraafik või ühendage rohkem nutiseadmeid ja automatiseerige nende töö. Nii saate näiteks panna kohvimasina automaatselt tööle, kui voodist tõused ja tuled kustuvad kell 7:30, kui tööle lähete. Samuti on võimalik rühmitada valitud seadmete juhtimist.

Avatto/N-WOT10-USB-W/9

Hääljuhtimine

Nüüd piisab konkreetse seadme sisse- või väljalülitamiseks lühikesest käsust – te ei pea isegi püsti tõusma! Nest ühildub Amazon Alexa ja Google Assistantiga. Nii saate seda mugavalt oma häälega juhtida. Kas lamad voodis ja pead valguse välja lülitama? Istud diivanil ja tahad teleri sisse lülitada? Või äkki on teie käed toiduga hõivatud ja peate mõne seadme käivitama? Avatto teeb selle kõik palju lihtsamaks!

Avatto/N-WOT10-USB-W/8

Täiustatud disain

Avatto pistikupesa jääb kasutusse mitte ainult kodus, vaid ka näiteks kontoris või hotellis. Sellel on vastupidav disain ja karastatud klaaspaneel, mis on kriimustuskindel ja kergesti puhastatav. Ka seadme installimine ei tekita teile probleeme. Lisaks on pistikupesa varustatud spetsiaalse kaitsmega – see on kasulik ka kohtades, kus viibivad lapsed. Samuti suudab see meeles pidada viimaseid seadeid ja taastada need pärast võimalikku voolukatkestust.

Avatto/N-WOT10-USB-W/4

Bränd Avatto
Mudel Н-WOT10-USB-W
Värv Valge
Sisendpinge 100–240 V, 50/60 Hz vahelduvvoolu
Maksimaalne koormus 20 W (USB-A ja USB-C), 16 A, 3680 W (seinal)
Max USB-A väljundvool 5 V DC vool, 3 A, 9 V, 2 A, 12 V, 1,5 A
Max USB-C väljundvool DC 5 V, 3 A, 9 V, 2,22 A, 12 V, 1,67 A
Väljundvool USB-A + USB-C max. 5V/3,4A max.
Kiire laadimise standardid CC 3.0+/3.0/2.0, Huawei FCP/SCP/HVSCP, Samsung AFC, USB BC1.2 DCP, Apple 2.4A
Maandus Standard
Wi-Fi standard Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n
Energiatarve töö ajal < 1,2 W
Ooterežiimi energiatarve <0,6 W
Eluaeg u. 100 000 kasutust
Materjal Karastatud klaas, PC
Mõõtmed 86 x 86 x 45 mm
Toetatud süsteemid iOS, Android
Rakendus TUYA / Tark elu
Ühilduvus Amazon Alexa / Google Home

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles