Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Avatto N-WOT10-EU-B TUYA nutikas WiFi seinapistikupesa (must)

Avatto N-WOT10-EU-B TUYA nutikas WiFi seinapistikupesa (must)
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Avatto
Kauba ID: 1461670
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas WiFi pesa Avatto N-WOT10-EU-B TUYA (must)

Loo endale nutikas kodu, kus elad hästi. Avatto nutipesa võimaldab kaugjuhtida sellega ühendatud seadmeid – kasutades näiteks rakendust TUYA/Smart Life või häälassistenti (Amazon Alexa, Google Assistant). Looge töögraafikuid, kasutage taimereid ja jagage juhtimist teiste pereliikmetega! Toodet on ka väga lihtne paigaldada ja kompaktne.

Avatto/N-WOT10-EU-B/4

Pult

Kas olete teel tööle ja ei mäleta, kas lülitasite enne lahkumist teleri välja? Nüüd tuleb vaid nutitelefon välja võtta! Avatto pistikupesa ühildub rakendusega TUYA/Smart Life, nii et saate sellega ühendatud seadmeid kaugjuhtida. Nii saate valitud seadmed igal ajal sisse või välja lülitada!

Avatto/N-WOT10-EU-B/6

Rakendusega veelgi rohkem võimalusi

Kui soovite, jagage oma kodutehnikat rakenduses ülejäänud perega, et ka nemad saaksid neid kaugjuhtida. Samuti saab koostada taimereid ja ajakavasid, samuti ühendada pistikupesa maja teiste nutiseadmetega ja automatiseerida nende tööd. Veenduge, et lamp süttib hommikul kell 6:30, kui tõusete, ning televiisori ja elutoa tuled süttivad, kui pärast töölt naasmist majja sisenete!

Avatto/N-WOT10-EU-B/3

Hääljuhtimine

Vabastage käed ja nautige oma seadmete veelgi mugavamat juhtimist. Istud mugavalt diivanil, nutitelefon pole käepärast ja tahad valgust põlema panna? Või äkki valmistate lihtsalt midagi ja peate kiiresti mikrolaineahju käivitama? Pole probleemi – pistikupesa ühildub Google Assistanti ja Amazon Alexa häälassistentidega. Nüüd on vaja vaid lihtsat käsku, et seade vastavalt oma valikule sisse või välja lülitada!

Avatto/N-WOT10-EU-B/1

Läbimõeldud disain

Pistikupesa valmistamisel kasutati kvaliteetseid materjale (näiteks karastatud klaasi), mis tagab selle vastupidavuse. Toodet on ka väga lihtne paigaldada ja puhastada. Veelgi enam, saate selle kinnitada otse seinale, et see ei jääks välja ega võtaks vähem ruumi. Samuti on olemas spetsiaalne lukustusseade, mis kaitseb pistikupesa laste eest.

Avatto/N-WOT10-EU-B/2

Bränd Avatto
Mudel N-WOT10-EU-B
Värv Must
Sisendpinge 100–240 V, 50/60 Hz vahelduvvoolu
Max koormus 16 A 240 V AC
Maksimaalne võimsus 3500 W
Maandus Standard
Wi-Fi standard Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n
Energiatarve töö ajal < 1,2 W
Ooterežiimi energiatarve <0,6 W
Eluaeg u. 100 000 kasutust
Materjal Karastatud klaas + arvuti
Mõõtmed 86 x 86 x 45 mm
Töötemperatuur -20°С kuni 70°С
Toetatud süsteemid iOS, Android
Rakendus TUYA / Tark elu
Ühilduvus Amazon Alexa, Google Home

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles