Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Avatto Gateway GW16-W-Blue ZigBee/Bluetooth Mesh (sinine)

Avatto Gateway GW16-W-Blue ZigBee/Bluetooth Mesh (sinine)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Avatto
Kauba ID: 1533026
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Avatto GW16-W-Blue värav

Avatto lüüsist saab teie nutika kodu süda. See võimaldab ühendada kõik oma nutiseadmed ühte süsteemi. Veelgi enam, see toetab Zigbee 3.0/BLE protokolli. Lisaks on teie käsutuses ka juhtimine häälassistentide kaudu, mis suurendab mugavust. Vaata, mida sa Avattoga võidad!

Avatto/GW16-Blue/2

Arukad stseenid

Avatto värav võimaldab teil luua nutikaid stseene, mis pakuvad teie kodus erakordset automatiseerimist. Saate vabalt kombineerida erinevaid lüüsi ja komponente, et juhtida lihtsalt nutiseadmeid kogu oma kodus. Näiteks kui paigaldate uksele ukseanduri, saate selle avamisel automaatselt seadistada stseeni, mis avab kardinad ja lülitab sisse kliimaseadmed. See on vaid näide võimalustest, mida Avatto seade pakub, võimaldades kohandada oma seadmete tööd ja luua nutikodu, mis toimib vastavalt teie eelistustele.

Avatto/GW16-Blue/4

Lihtne juhtimine

Avatto pakub teie nutikat kodu äärmiselt lihtsat juhtimist. Tänu Amazon Alexa ja Google Home'i ühilduvusele saate seda mugavalt häälega juhtida. Samuti on teil võimalus seda juhtida spetsiaalse rakenduse kaudu, mis võimaldab teil oma seadmeid igal ajal ja igal pool hallata. Avatto lüüs toetab Zigbee 3.0/BLE juhtmevaba ühenduvust, mis võimaldab ühenduda erinevate seadmetega nagu ukseandurid, nutipistikud, nutikad lambipirnid ja üleujutusandurid, luues teie kodus tervikliku nutikate lahenduste ökosüsteemi.

Avatto/GW16-Blue/9

Kaasas

  • Avatto värav
  • USB-kaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Avatto
Mudel GW16-sinine
Mõõtmed 85 × 100 × 23 mm
Töötemperatuur -20°C - 45°C
Säilitustemperatuur 5°C - 30°C
Sisendvõimsus 5V DC/1A
Juhtmeta ühendus Zigbee 3.0/BLE
Töötav niiskus 10%-90% suhteline niiskus
Säilitamise niiskus 30–70% suhteline niiskus
Värv Sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles