Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

AUX helijagaja, 3,5 mm pistikupesa kaabel UGREEN AV123, 25 cm (valge)

AUX helijagaja, 3,5 mm pistikupesa kaabel UGREEN AV123, 25 cm (valge)
Pole laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Ugreen
Kauba ID: 1455887
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

UGREEN AV123 helikaabel

Jagage oma muusikat sõpradega UGREEN AV123 helikaabli abil. See on võimalik tänu 3,5 mm pistikule ja kahele 3,5 mm pordile. Toode ühildub paljude seadmetega, kuid ei toeta mikrofone. Kvaliteetne Hi-Fi heli pakub teile unustamatu kogemuse. Kaabel on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, seega on see erakordselt vastupidav.

Ühildub enamiku seadmetega

Universaalset UGREEN AV123 kaablit iseloomustab lai ühilduvus. Sellega saate ühendada 2 paari erinevat tüüpi kõrvaklappe, aga ka enamiku turul saadaolevaid kõlareid. 3,5 mm pistik sobib telefonidele, tahvelarvutitele, arvutitele ja sülearvutitele. See toetab muu hulgas Androidi ja iOS-i operatsioonisüsteeme.

Suurepärane edastuskvaliteet

Emaileeritud vaskkaabel tagab veelgi parema helikvaliteeti ja välkkiire stabiilse ülekande. Kullatud pistikud vastutavad ka selle töökindluse eest – need kõrvaldavad signaali kadumise või viivitusega seotud probleemid. Nii saate oma lemmiklaule igal ajal nautida.

Valmistuge tõeliseks muusikaliseks peoks

Kaabel on konstrueeritud nii, et oleks tagatud kõrgeim helitase. Unustage müra, tüütu kraaksumine ja susisemine. UGREEN AV123 tagab teile kristallselge ja loomuliku heli. Tänu sellele avastate uuesti oma lemmiklaulud ja üllatute nende ilust.

Uskumatult vastupidav

Samuti on tootel erakordselt tugev konstruktsioon. Kaabli kate on valmistatud keskkonnasõbralikust PVC-st. See muudab selle uskumatult vastupidavaks, paindlikuks ja vastupidavaks sellistele kahjustustele nagu kriimustused ja paindumine. Ühendused on kaitstud tugevdatud kattega, nii et need teenivad teid veelgi kauem.

Kasutusmugavus

Kaabel on ka kerge, käepärane ja mugav kasutada. Saate selle hõlpsalt rahakotti või seljakotti mahutada. Tänu sellele saate selle kõikjale kaasa võtta. Hoolimata tugevast konstruktsioonist on pistik nii õhuke, et saad selle lihtsalt nutitelefoniga ühendada – seda ei pea isegi korpusest eemaldama!

Tootja ROHELINE
Mudel AV134/AV123
Ühendus 3,5 mm
Liides Kullatud
Giid Vask
Juhtum ABS/alumiinium
Kest TPE
Pikkus 25 cm
Kaabli läbimõõt 3 mm
Ühilduvus 3,5 mm pordiga seadmed
Värv Valge
Omadused
Pikkus 0,25 m
Ühenduse tüüp AUX 3,5-3,5 mm
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles