Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

AUX 3.5 helijagur Lightning REMAX Sury jaoks, RL-LA13i, 15cm

AUX 3.5 helijagur Lightning REMAX Sury jaoks, RL-LA13i, 15cm
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1462011
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Heli jaotur REMAX Sury AUX 3.5 kuni Lightning, RL-LA13i, 15 cm

Remaxi helijagaja on ideaalne tööriist audiofiilidele, kes hindavad suurepärast heli ja vastupidavust. See pakub kõrget täpsust ja parima kvaliteediga muusikat ning selle nutikas disain koos tugevama alumiiniumkorpusega tagab vastupidavuse ja vastupidavuse mehaanilistele kahjustustele. See on seade, mis võimaldab teil muusikat nautida igal ajal, olenemata kasutustingimustest.

Remax/RL-LA13i/1

Suurepärane heli

Remaxi helijagaja on ideaalne tööriist kõigile muusikasõpradele, kes hindavad suurepärast heli. See tagab suure täpsuse ja parima kvaliteediga muusika. Nüüd saate kuulata oma lemmiklugusid nii, nagu need loodi. Miski ei piira sind enam! Nüüd saate muusikat nautida igal ajal, olenemata sellest, kus te olete või mida teete. Avastage uus kogemus suurepärase heliga, mida Remaxi helijagaja pakub.

Remax/RL-LA13i/4

Läbimõeldud disain

Remax helijagaja on läbimõeldud disainiga seade, mis tagab vastupidavuse ja kulumiskindluse. Tugevama disaini ja alumiiniumist korpusega jaotur talub karmi keskkonda, ilma et see saaks kriimustada või kahjustada. See vastupidav disain ei taga mitte ainult pikemat kasutusiga, vaid ka suuremat vastupidavust mehaanilistele kahjustustele.

Remax/RL-LA13i/3
Direktor Remax
Mudel RL-LA13i
Materjal TPE + alumiinium
Pikkus 15 cm
Lõpeb AUX 3.5 lukuga
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles