Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Auto tuhatoos Baseus Premium 2 (must)

  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1467705
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Auto tuhatoos Baseus Premium 2 (must)

Alumiiniumsulamist ja kuumakindlast plastikust valmistatud tuhatoos Baseus Premium 2 on terviklik lahendus neile, kes autos suitsetavad. Tuhatoosi kaanes on sisseehitatud LED-tuli, mis töötab suurepäraselt öösel – enam pole vaja telefoni taskulampi ega autovalgustit sisse lülitada. Veekindel silikoontihend tagab, et sigaretituhk ja vedelikud jäävad sisse, hoides teie auto puhtana ka ebatasasel maastikul. Tänu kokkupandavale disainile on tuhatoosi lihtne puhastada. Kuid see pole veel kõik! Tuhatoosi sees on sisseehitatud hoidikud, tänu millele saad sigareti igal ajal panna, muretsemata selle mahakukkumise või kustumise pärast.

Mugav öösel

Kas reisite sageli öösel? Baseus Premium 2 tuhatoosil on kaane sisemusse sisse ehitatud tuli, mis lülitub kaane tõstmisel automaatselt sisse. Kui elekter otsa saab, saate akut laadida USB-C kaabli abil.

Veekindel

Teie mugavuse huvides on tuhatoos varustatud veekindla silikoontihendiga, mis hoiab sisu tuhatoosi sees, et saaksite sõita üle ebatasastel pindadel ilma polstri pärast muretsemata. Pealegi ei tule tuhatoosist lõhna välja.

Läbimõeldud disain

Tuhatoosi saab lahti võtta üksikuteks osadeks, mis teeb selle puhastamise lihtsaks ja kiireks. Tuhatoosi saab juhtida ühe käega, nii et seda saab hõlpsasti kasutada ka sõidu ajal. Sees on koht tuha ärapühkimiseks, samuti kolm sigaretihoidjat. Laadimisport on peidetud tuhatoosi kaane sisse, millel on ka laetuse taseme märgutuli.

Paki sisu

Tuhatoos

Bränd Baseus
Mudel YAHG-01
Värv Must
Materjal Alumiiniumisulam, kuumakindel plastik.
Laadija USB-C
Mõõtmed 108 x 70 x 70 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles