Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Automagnetiline juhtmeta laadija Mcdodo CH-2340 (selge)

  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1533493
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Automagnetiline juhtmeta laadija Mcdodo CH-2340 (selge)

Nüüd saate oma telefoni mugavalt reisil olles laadida ja sõites käeulatuses hoida. Autosisene juhtmevaba laadija Mcdodo CH-2340 pakub kuni 15 W väljundvõimsust ja on varustatud 19 ülitugeva magnetiga, mis tagavad sellele asetatud nutitelefoni stabiilsuse ja ohutuse. Toode on ka väga vastupidav ja stiilse disainiga, läbipaistvate karastatud klaasi elementide ja LED-valgustusega, mis näitab laadimisolekut, andes sellele originaalse ja kaasaegse iseloomu.

McDodo/CH-2340/2

Loodud teie nutitelefoni jaoks

Laadija ühildub seeriate 12-14 iPhone'idega ja võimaldab neid laadida kuni 15W / 10W / 7,5W / 5W väljundvõimsusega. 19 kvaliteetset magnetit tagavad teie nutitelefoni stabiilsuse – isegi kiiruse tõus või äkiline peatumine ei ole probleem. Te ei pea muretsema, et teie seade kukub ja saab kahjustada! Veelgi enam, sisseehitatud kuulliigend võimaldab telefoni asendit vabalt reguleerida – seda saab hõlpsasti vertikaalselt või horisontaalselt seadistada. Märkus. Parimate laadimistulemuste saavutamiseks on soovitatav kasutada ühilduvaid magnetümbriseid.

McDodo/CH-2340/3

Täiustatud ehitus

Laadija on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist, mis tagab vastupidavuse ja vastupidavuse kahjustustele. CH-2340 mudel on kaitstud ka ülepinge, lühise, ülekuumenemise ja muu eest. Suure tihedusega puhtast vasest mähis tagab suurema laadimise efektiivsuse ning peidetud libisemiskindel riba kaitseb telefoni lisaks allakukkumise eest. Lisaks võimaldab spetsiaalselt disainitud jalaga klamber hõlpsalt ja stabiilselt paigaldada laadija õhuava võre külge ning tagaküljel olevad lisaavad tagavad parema soojuse hajumise.

McDodo/CH-2340/4

Kasti

  • Laadija
  • USB-C–USB-C kaabel (1 m)
Bränd Mcdodo
Mudel CH-2340
Värv Hall / läbipaistev
Sisend 5V - 3A, 9V - 3A
Väljund 5W / 7,5W / 10W / 15W
Toetatud standardid PD 2.0, PD 3.0, QC 2.0, QC 3.0
Liides USB-C
Materjal Alumiiniumisulam + karastatud klaas + nailon
Omadused
Paigaldusmeetod
Täiendav laadimisrežiim Juhtmeta (induktiivne)
Ühendus Standard
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles