Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Autolaadija Joyroom JR-CL10, 2x USB, 4.8A (must)

Autolaadija Joyroom JR-CL10, 2x USB, 4.8A (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533002
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-CL10 autolaadija, 2x USB, 4.8A (must)

Kas teid ootab ees pikk autoreis? See praktiline tarvik annab teie seadmetele toite, nii et te ei pea aku säästmiseks loobuma muusikast ega navigeerimisest. Kaks USB-porti tagavad kahe seadme samaaegse kiire laadimise. Laadijat eristavad laialdane ühilduvus ja tugev disain koos paljude turvafunktsioonidega, mis tagavad teie seadmete täieliku ohutuse.

Joyroom/JR-CL10/1

Ohutus on võti

Laadijat eristab tugev alumiiniumsulamist konstruktsioon ja tulekindel arvuti. Sellel on intelligentne kiip, mis tunneb ära ühendatud seadmed, kohandades neile automaatselt laadimisvoolu. See tähendab, et te ei pea muretsema tavaliste elektriohtude pärast – ülelaadimine, ülepinge, lühis jne ei ohusta teie seadmeid Joyroomi kasutamisel!

Joyroom/JR-CL10/4

Kahekordne laadimine

Joyroom JR-CL10 pakub kahte 2,4 A kiirlaadimise porti. Saate ilma probleemideta laadida kahte seadet korraga – näiteks telefoni ja lapse konsooli. Energia taastamiseks ei kulu kaua aega.

Joyroom/JR-CL10/2

Atmosfääri LED taustvalgustus

Öösel reisimine? Joyroom on hoolitsenud selle eest, et laadimispordi leidmine poleks väljakutse. Tootel on värvikas atmosfääriline LED-taustvalgustus, nii et te ei pea enam pimedas seadmeid vooluvõrku ühendama! Lisaks loob pehme valgus teie autos meeldiva atmosfääri.

Joyroom/JR-CL10/6

Lai ühilduvus

Laadija kohandub teie vajadustega. See töötab suurepäraselt igasuguste sõidukite DC-pordis. See toetab 12-24 V pinget ja reguleerib automaatselt laadimisvõimsust, tagades laialdase ühilduvuse erinevat tüüpi seadmetega.

Joyroom/JR-CL10/3
Mudel. JR-CL10
Materjal Alumiiniumsulamist tulekindel arvuti
Sisend DC 12-24V
USB1 väljund 5V/2,4A
USB2 väljund 5V/2,4A
Kogu väljundvõimsus 24W (max.)
Värv must
Suurus 25,6 x 25,6 x 63,8 mm
Neto kaal 23g
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 17
Ühenduse tüüp
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles