Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Auto panipaik Baseus OrganizeFun (must)

  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1533199
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus OrganizeFun autokorraldaja (must)

Praktiline Baseus OrganizeFun korraldaja võimaldab hoida oma auto korras ja nautida reisimise mugavust. Sellel on kaks sektsiooni, mis võimaldavad teil esemeid eraldada, ning sisseehitatud tassi- või pudelihoidja, mis vähendab mahavalgunud jookide ohtu. See sobib suurepäraselt enamiku sõidukite jaoks ning selle paigaldamine on kiire ja probleemivaba. Toode on valmistatud kvaliteetsest ABS materjalist, mis on vastupidav deformatsioonile. Kasutatud on ka PU ökonahast ja seemisnahast vooder. Kõik see tähendab vastupidavust ja elegantsi.

-Baseus/C20256502111-00/2

Olulisi asju mugavalt hoiustage

Basues OrganizeFun korraldaja eristub suure mahutavuse poolest ja on jagatud kaheks kambriks, mis võimaldavad mugavalt hoida erinevaid tarvikuid. Ühes sahtlis saad hoida selliseid asju nagu telefon, võtmed, kaardid, tulemasinad, kviitungid või prillitoos. Teine sahtel toimib topsihoidjana, mis hoiab teie joogi sõidu ajal ohutu ja stabiilsena, välistades mahajooksmise ohu.

-Baseus/C20256502111-00/6

Täitke tühi ruum

Baseus OrganizeFun on mitmekülgne korraldaja, mis suudab täita tühja ruumi. See sobib suurepäraselt esiistme ja käetoe vahele, täites tõhusalt ruumi. See loob teie autos lisaruumi esemete hoidmiseks. See praktiline lahendus võimaldab teil olla organiseeritud ja hõlbustab oluliste tarvikute käeulatuses hoidmist.

-Baseus/C20256502111-00/3

Kvaliteetne töötlus

Baseuse toode valmistati kvaliteetsest ökonahast, samas kui pehme seemisnahast viimistlus aitas säilitada meeldiva tekstuuri ja paremat kaitset hoiustatavatele asjadele. ABS materjali kasutamine tähendab vastupidavust ning vastupidavust kuumusele ja deformatsioonile. Lisaks võimaldab kontuuriline disain laadida telefoni.

-Baseus/C20256502111-00/7
Tootja Baseus
seeria OrganizeFun
Tootja kood C20256502111-00
Materjal PU puuvillast flokeeritud ABS
Kaal u. 450 g
Värv must
Omadused
Pikkus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles