Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Auto esiklaasi hoidik Puluz pumbaga GOPRO Hero, DJI Osmo Action PU845B jaoks

Auto esiklaasi hoidik Puluz pumbaga GOPRO Hero, DJI Osmo Action PU845B jaoks
Laos
  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid Puluz
Kauba ID: 1463102
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Puluzi mägi.

Universaalne kinnitus spordikaamerate kinnitamiseks on valmistatud kvaliteetsetest vastupidavatest materjalidest. Tänu õhu imemise tehnoloogiale püsib see kindlalt ja kindlalt maapinnal, tagades kinnitatud seadme ohutuse. Jäädvustage vapustavaid fotosid võimalusega paigaldada kaamera autosse, süsta, jahti, mootorrattasse ja mujale.

02Puluz/PU845B/1

Lihtsad juhtnupud

Kinnitust on lihtne kasutada, lihtsalt asetage see pinnale ja tõmmake kangi abil õhk välja. Lihtne paigaldamine tagab nulli frustratsiooni ja kiire reageerimisaja. Seade on reguleeritav kahes kohas, mis võimaldab teil määrata ideaalse nurga, et saada parimad võtted ideaalse nurga alt. Kinnitusega on kaasas spetsiaalne ümbris seadme mugavaks hoiustamiseks.

02Puluz/PU845B/2

Tugev disain

Kinnitus on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mistõttu on see teie kaamerate jaoks usaldusväärne ja vastupidav tarvik. See talub kuni 5 kg koormust ning tänu kummiviimistlusele pakub lisakaitset teie seadmetele kukkumiste ja kriimustuste eest. Universaalne kinnitus võimaldab laialdast ühilduvust ning kuna see on kerge ja kaasaskantav, saate selle peaaegu kõikjale kaasa võtta.

02Puluz/PU845B/3
Tootja. Puluz
Tootja kood PU845B
Värv Must
Mõõtmed 14 x 5,2 x 7,2 cm
Materjal Alumiiniumisulam, kumm
Ühilduvus DJI: Osmo Action 3, Action 2, Osmo Action; Gopro: Hero 11 Black Mini, Hero11 Black, HERO10 Black, HERO9 Black, MAX, HERO8 Black, HERO7 Silver, HERO7 Black, HERO7 White, UUS HERO, Fusion, HERO6 Black, HERO5 Black, HERO5 Session
Omadused
Paigaldusmeetod Klaasi juurde
Täiendav laadimisrežiim Mitte ühtegi
Ühendus Standard
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles