Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

AUKEY CC-A4 mobiiliseadme laadija Nutitelefon, nutikell, tahvelarvuti must sigarisüütaja Kiirlaadimine Automaatne

AUKEY CC-A4 mobiiliseadme laadija Nutitelefon, nutikell, tahvelarvuti must sigarisüütaja Kiirlaadimine Automaatne
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Aukey
Kauba ID: 1771638
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kiirlaadimine: võimas ühe pordiga 30 W laadimine nutitelefonide, tahvelarvutite ja isegi väikeste sülearvutite jaoks. Sisaldab kahte USB-C porti

Väiksem kui kunagi varem: pakib tipptehnoloogiad väikseimasse autolaadijasse, mille oleme kunagi valmistanud, ja tohutu võimsusega pisikesse silindrisse, mis ei ole teie pöidlast palju suurem.

Sobib igale sõidukile: ühendatakse mis tahes sõiduki standardsesse alalisvoolu 12 V või 24 V porti (sigaretisüütaja). See sobib konsooli vastu sigaretisüütajasse ilma välja paistmata ja sisaldab kokkupandavat käepidet selle väljatõmbamiseks. Haarde pole vaja haarata.

Mitu tehnoloogiat: toetab nii USB-toitevarustust kui ka kiirlaadimist 3.0, võimaldades paljude Apple'i ja Androidi nutitelefonide ja tahvelarvutite maksimaalset laadimist.

Universaalne ühilduvus: laeb iPhone 12 / 11 / X / 8 seeriat ja muid USB-toitega / Lightning seadmeid, sealhulgas PD, QC ja PPS-iga ühilduvaid seadmeid.

Järgmise põlvkonna USB-tehnoloogia: väike pööratav pistik, mis on loodud toetama uut kiirema ja tõhusama toiteedastuse lainet.

Kiirlaadimine: varustatud võimsa PD 3.0-ga ja PPS-iga ühilduva toega, mis võimaldab kiiret laadimist kuni 30 W. Toetatud PPS.

Dünaamiline tuvastamine: AUKEY Dynamic Detect tehnoloogia tagab kahe pordi vahel tõhusa energia jaotamise. Kuni 24 W optimaalne jagamine Dynamic Detecti abil.

Ehitatud kvaliteetselt: valmistatud alumiiniumisulamist optimaalse soojuse hajumise ja kindla töökindluse tagamiseks.AUKEY CC-A4. Laadija tüüp: Automaatne, Toiteallika tüüp: Sigarisüütaja, Laadija ühilduvus: Nutitelefon, Nutikell, Tahvelarvuti. Maksimaalne väljundpinge: 20 V. USB Type-C portide kogus: 2, Kiirlaadimine. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles