Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Audio-Technica ATH-TWX7 peakomplekt True Wireless Stereo (TWS) kõrvasisesed kõned / muusika Bluetooth must

  • 263.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 88 €
Kaubamärgid Audio-Technica
Kauba ID: 1876999
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tõeliselt juhtmevabad kõrvaklapid ATH-TWX7 on loodud pakkuma kuulajatele ülitäpset kogemust ja funktsioone kuulamisseansside kohandamiseks. Kasutades lipulaeva ATH-TWX9 5,8 mm kõrge eraldusvõimega draivereid, pakub ATH-TWX7 üksikasjalikku muusika taasesitust, sealhulgas 24-bitiste/96 kHz helifailide tuge kompaktses ja hõlpsasti kaasaskantavas disainis. Nendel kõrvaklappidel on digitaalse hübriidmüra summutamise tehnoloogia aktiveerimiseks ka helijuhtimisfunktsioonid, millele pääseb juurde kõrvaklappide anduri puudutusega.

Juhtmeta kõrvaklapid ATH-TWX7 kasutavad digitaalset hübriidmürasummutustehnoloogiat, et kõrvaldada soovimatu müra ja pakkuda kristallselget heli. Olenemata sellest, kas kasutajad sukelduvad muusikasse või hoiavad end ümbritsevaga ühenduses, võimaldavad hõlpsasti ligipääsetavad läbikuulamis- ja läbirääkimisfunktsioonid kiiret kohanemist, et seada vestlusi tähtsuse järjekorda või kuulata välisteateid.

Sisseehitatud MEMS-mikrofonid koos kiirvormimistehnoloogiaga tagavad, et kõlarite häält kostab valjult ja selgelt isegi mürarikkas keskkonnas. Kasutajad saavad valida kahe kõnerežiimi vahel – loomulik režiim vaiksemate seadistuste jaoks või müra vähendamise režiim elavate keskkondade jaoks. Vaigistusnupp võimaldab kõne ajal mikrofoni vaigistada ning AT Connecti rakendus võimaldab hinnata hääletooni ja selgust.

Mugavust eelistavad kõrvaklapid ATH-TWX7 on loodud nii, et need sobiksid diskreetselt ja tihedalt igas suuruses kõrvadega. Pakett sisaldab kahte XS/S/M/L suuruses kõrvatroppide komplekti, mis pakuvad valikut mugavate pehmete kõrvaklappide otsikute vahel pikemaks kuulamiseks või turvaliselt liibuvate standardsete kõrvaklappide otsikute vahel, mis tagavad parema sobivuse.

Sisseehitatud helimaastiku funktsioon pakub stressi leevendamiseks mõeldud heli, nagu vaiksed loodushelid, ja täiendavaid valikuid, nagu ümbritsevat muusikat täiustatud fookuse suurendamiseks ja rahustavaid helisid, mis aitavad lõõgastuda ja mediteerida.

Umbes 6,5-tunnise taasesituse ja kuni 20-tunnise libisemiskindla kaasaskantava laadimisümbrisega saavad kasutajad ATH-TWX7-t enesekindlalt liikvele võtta. Need kõrvaklapid, mis on disainitud ka IPX4 veekindla kaitsega, taluvad vihma, vett ja higi.

Isiklik heliruum
Kohandage oma kuulamiskogemust
ATH-TWX7 võimaldab teil oma heliruumi juhtida. Rakendage tööle keskendumiseks mürasummutusfunktsiooni, ümbritsevate häälte/teadete rõhutamiseks kõnefunktsiooni või unikaalset helimaastiku funktsiooni, et tekitada keskendumiseks, lõõgastumiseks või mediteerimiseks vajalikke helisid.

Kompaktsed kõrvaklapid istuvad diskreetselt teie kõrvadesse, pakkudes mugavat kuulamiskogemust tundide kaupa. Valige oma sobivuse kohandamiseks kahe komplekti kuuluvate kõrvaklappide hulgast – pehme ja standardne.

Digitaalne hübriidmüra summutamise tehnoloogia, mida juhivad igas kõrvaklapis olevad väikesed MEMS-mikrofonid, kõrvaldab soovimatud helid. Läbikuulmisfunktsioon võimaldab kuulata muusikat kõndides, sportides, majapidamistöid tehes, kaugtööd tehes või ühistransporti kasutades.

ATH-TWX7 kasutamine koos rakendusega Audio-Technica CONNECT annab juurdepääsu paljudele lisafunktsioonidele, nagu madala latentsusaja režiim, loomulik ja müra vähendamise kõnerežiim, atmosfääri juhtimine (sh eelseaded ja läbikuulamine), ekvalaiser, puuteandur seaded, helimaastiku funktsioon (lõõgastamiseks või teravustamiseks) ja palju muud!Audio-Technica ATH-TWX7. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: True Wireless Stereo (TWS), Bluetooth. Soovitatav kasutus: kõned/muusika. Kõrvaklappide sagedus: 10 - 40000 Hz. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles