Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Aten 8-pordiline 19-tolline LED-taustvalgustusega LCD, Ühendkuningriigi inglise keel

Aten 8-pordiline 19-tolline LED-taustvalgustusega LCD, Ühendkuningriigi inglise keel
Pole laos
  • 3 916.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 1305.66 €
Kaubamärgid Aten
Kauba ID: 1810064
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
ATENi KL1108VN 8-pordilisel Cat 5 kahe rööpaga LCD KVM üle IP-lülitil on iseseisvalt ülestõstetav kahekordse liuguriga 19-tolline LED-taustvalgustusega LCD-ekraan ja sisseehitatud puuteplaadiga klaviatuur.

Kommutaatorid KL1108VN võimaldavad operaatoritel kohalikku konsooli ja IP-kaugjuurdepääsu, et jälgida ja hallata kogu oma andmekeskust kohapeal kommutaatori juures ja võrgu kaudu, kasutades veebipõhist brauserit. Lisaks pakuvad nad ribavälist juurdepääsu koos välise modemi toega BIOS-i tasemel tõrkeotsinguks, kui võrk on välja lülitatud.

Kogu andmekeskuse haldamiseks ja juhtimiseks toetavad meie KL1108VN KVM over IP switchid blade servereid ja šassiid võimsate uute funktsioonidega, nagu Power Association, mis võimaldab KVM-porte seostada ATEN PDU pistikupesadega serverite toitehalduseks KVM-lülititest. ' kasutajaliides.

KL1108VN KVM over IP-lülitid toetavad nüüd uut juhtimiskeskuse videosessioonisalvestit (CCVSR) ja tsentraliseeritud haldustarkvara CC2000. CC2000 annab administraatoritele täieliku kontrolli kaugandmekeskuste ja harukontorite üle, olenemata nende asukohast maailmas – võimaldades neil kaugjälgida ja juhtida kõiki võrgus olevaid seadmeid, sealhulgas teraserveri šassiid, üksikuid labasid ja virtuaalmasinaid. CCVSR salvestab kõik toimingud serverites, millele pääseb juurde KVM-i kaudu IP-lülitite kaudu. Iga toiming ja muudatus BIOS-i tasemelt kuni sisselogimiseni, alates tarkvararakenduste käivitamisest kuni operatsioonisüsteemi konfigureerimiseni, salvestatakse ja salvestatakse ilma eranditeta turvalisse videofaili.

Funktsioon Virtual Media võimaldab teil kaardistada USB-, kõvaketta- ja kaugserverites asuvate DVD-/CD-draivide salvestusmeediumitega, võimaldades administraatoritel hõlpsalt faile edastada, rakendusi installida, OS-i värskendusi käitada või diagnostikat kogu võrgus hõlpsalt teha.

KVM-i üle IP-lülitite täiustatud võimalused hõlmavad ka: teadetetahvel, Panel Array Mode™, hiire DynaSync™, adapteri ID ja turvaline jadaserveri juurdepääs. Turvaline juurdepääs jadajuhtimisega seadmetele hõlmab võrguseadmeid, UNIIX-servereid, Linuxi servereid, Suni servereid ja paljusid teisi jadakonsoole. See võimaldab paigaldada ilma kalleid seeriadongliid vajamata.

Kahe sisseehitatud NIC-i ja välise modemi toega ribavälise juurdepääsuga KVM over IP-lülitid on loodud töökindluse tagamiseks, et tagada ööpäevaringne kaugjuurdepääs kõigile serveriruumi arvutitele.

ATEN KVM over IP kommutaatoritega saavad IT-administraatorid hallata oma serveriruume ja andmekeskusi praktiliselt kõikjalt – minimeerides reisikulud ja MTTR (Mean Time to Repair) – tagades andmekeskuse teenuste kõrgeima võimaliku kättesaadavuse.
Omadused
Blenderi omadused 1920 x 1200
Brändi nimi Aten
Brutokaal (pakk, kg) 18
DDC2B tugi Jah
DVI-D portide kogus 1
Ekraanikuva (OSD) Jah
Etherneti LAN Jah
Etherneti LAN (RJ-45) pordid 10
Garantii 2
Hiire pordi tüüp USB
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Kaablid kaasas AC
Kaablite tehnoloogia 10/100/1000 Base-T(X)
Käsiraamat Jah
Klaviatuuri keel Ühendkuningriigi inglise keel
Klaviatuuri pordi tüüp USB
Konsooli pordid DVI-D
Konsooli USB-portide arv 2
Kontrollitavate arvutite arv 8
Korpuse materjal Metallist
Kuva diagonaal 19
LED indikaatorid Jah
Netokaal (toode, kg) 15.22
Rack mahutavus 1 U
Rack-kinnitus Jah
RAM LCD
RoHS-i vastavus Jah
Säilitustemperatuur (TT) -20-60
Sisseehitatud ekraan Jah
Skaneerimise intervall 1
Töö suhteline õhuniiskus (HH) 0-80
Toote kõrgus 4.4
Toote laius 70.12
Toote sügavus 48
Toote värv Must
Töötemperatuur (TT) 0-40
Vahelduvvoolu sisendpinge 100-240
Vahelduvvoolu sisendsagedus 50-60
Vajutage nuppu Jah
VGA (D-Sub) portide arv 1
Videopordi tüüp DVI-D/VGA

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles