Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Asustor DRIVESTOR 4 Pro Gen2 AS3304T V2 NAS Ethernet LAN must RTD1619B

  • 367.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 122.66 €
Kaubamärgid Asustor
Kauba ID: 1770260
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Multimeedia ümberkodeerimine – Btrfs-i tugi – maksimaalne väärtus
Taskukohane isiklik pilv, mis pakub üksikisikutele ja peredele suurt kiirust.


Protsessori ja iGPU versiooniuuendused
Drivestor Pro Gen2 sisaldab 1,7 GHz protsessorit, mis on kiirem kui esimese põlvkonna Drivestor Pro NAS seadmetes leiduv 1,4 GHz. Täiustatud CPU sisaldab ka täiendatud iGPU-d, mis pakub olulisi uuendusi ümberkodeerimise funktsioonides ja jõudluses, muutes Drivestor Pro Gen2 parima hinna ja kvaliteedi suhtega NAS-iks.

2,5-gigabitine Ethernet – topeltkiirus
Vaatamata sellele, et Drivestor 4 Pro Gen2 on äärmiselt taskukohane, sisaldab 2,5-gigabitist Etherneti ja enam kui kahekordistab võrreldavate Gigabit-klassi seadmete jõudlust.

Regulaarne juurdepääs (RAID 5)

2 GB DDR4 RAM
Drivestor Pro Gen2 saab hõlpsasti hakkama multitegumtööga, kasutades oma 2 GB DDR4-mälu, tagades peaaegu kõigi ASUSTOR NAS-i ülesannete sujuva täitmise.

Alustage ASUSTORiga lihtsalt
Täiesti uus navigeerimisleht muudab NAS-i ja andmete juhtimise veelgi lihtsamaks. Kasutajasõbralik kasutajaliides julgustab tutvuma paljude funktsioonidega, mida ASUSTOR NAS pakub parema andmeturbe tagamiseks.

Tõhus ja võimas
Drivestor Pro Gen2 on ASUSTORi kõigi aegade kõrgeima väärtusega seadmed. Transkodeerige 10-bitine 4K H.265 meedium koos riistvaralise dekodeerimisega hõlpsalt, mis võimaldab LooksGoodis videote uskumatult sujuvat taasesitust.

Jaga ja jaga samamoodi!
Jagamislingid võivad luua hüperlinke, mida teiste inimestega jagada, et ASUSTOR NAS-i ja sealt faile üles laadida ja alla laadida. Kuigi jagamislinkidel on mugavuse või turvalisuse suurendamiseks mitu kohandatavat valikut, ei pea jagamislinki kasutavatel inimestel olema kontot, et jagamislingil olevaid faile üles laadida ja alla laadida, muutes selle projektikoostööks või reisifotode korraldamiseks mugavamaks.

ARM-i Btrfs on siin!
Drivestor Pro Gen2 on esimene ASUSTORi ARM NAS, mis toetab Btrf-i. Kasutage oma Drivestor Pro Gen2-d, et luua Snapshot Centeris Btrfsi hetktõmmiseid täiendava andmekaitse tagamiseks. Snapshot Center toetab hetktõmmiste ajastamist või käsitsi loomist, muutes failide taastamise pärast tahtmatuid muudatusi lihtsamaks. Hetketõmmiseid saab kasutada lunavaraohtudele reaalajas reageerimiseks ja andmete terviklikkuse tõhusaks kaitsmiseks.

Tööriistavaba paigaldus
ASUSTORi Driverstor Pro Gen2 seeria tutvustab oma uusi tööriistavabasid kassasid kõvaketaste paigaldamise lihtsustamiseks. Iga NAS-iga on kaasas sulgud, mis võimaldavad draivi hõlpsalt paigaldada. Driverstor Pro Gen2 seeria puhul toetatakse kõvaketaste kuumvahetust, mis võimaldab teil kõvakettaid hõlpsalt vahetada ilma NAS-i välja lülitamata.

Eksklusiivne MyArchive Cold Backup tehnoloogia
Piiramatu võimsuse laiendamine

MyArchive'i külmsalvestustehnoloogia muudab NAS-i kõvakettad eemaldatavateks arhiividraivideks. Sisestage MyArchive'i kõvaketas otse oma NAS-i vabasse sahtlisse, et hõlpsasti juurde pääseda, varundada ja jagada terabaiti sisu.

Kaitstud seest ja väljast
Kaitske oma andmeid kadumise, kahjustumise ja rünnakute eest ASUSTOR NAS-iga. ASUSTOR NAS on paremini kaitstud, kui töötab Linuxil põhinev ADM, mis kasutab sisseehitatud tulemüüri, ClamAV Antivirus, MyArchive ja ADM-i erinevad varundustööriistad aitavad lunavara veelgi paremini kaitsta.

Võrgurünnakute kaitse
- Tulemüür
- ADM Defender
- Cloud Backup Centeri välised varukoopiad

Turvaline andmeedastus
- VPN-ühendus
- SSL-sertifikaadi ühendus
- Automaatne väljalogimine

Siseandmed
- MyArchive'i varukoopiad saidil ja väljaspool seda
- AES-256 kausta krüptimine
- Viirusetõrjetarkvara

Juurdepääsu kontroll
- faili/kausta/rakenduse isoleerimine
- Kaheastmeline kinnitamine
- Wake-on-LAN (WOL)
- Wake-on-WAN (WAN)

Kaitstud lunavara eest
Lockerstoriga on kaasas ADM-i uusim versioon, mis aitab kaitsta lunavararünnakute eest. Snapshot Center ja Btrfs pakuvad tõhusaid hetktõmmiseid kaotatud andmete hõlpsaks taastamiseks. Muud Lockerstoris leiduvad turvafunktsioonid on võimalus luua üks või mitu asendusadministraatori kontot, ADM Defenderi tulemüür, millel on mustad ja valged loendid, ja võimalus muuta vaikeporte, keelata SSH ja terminal, et vältida kaugrünnakuid. MyArchive'i külmhoone kõvaketta turvalisust saab suurendada ka AES 256-bitise krüptimise rakendamisega.

DataSync Center
DataSync Center ühendab mitu pilveteenust üheks rakenduseks. DataSync Center sisaldab, kuid ei ole nendega piiratud, Google Drive'i, Dropboxi, OneDrive'i ja Yandexi ning toetab nii multitegumtöötlust kui ka mitut kontot. Hallake oma andmeid koheste ja ajastatud varukoopiate ning pilvevarunduskeskuse abil, et luua hübriidpilv, mis hoiab teie andmeid võrgus ja võrguühenduseta, kaitstes teie andmeid.

Cloud Backup Center
Cloud Backup Center pakub tuge erinevatele äripilveteenustele, sealhulgas, kuid mitte ainult Amazon S3, Backblaze B2, Baidu Cloud, IBM Cloud, Rackspace Cloud Files, Microsoft Azure Blob Storage, Alibaba Cloud, Google Cloud Storage, Box, hicloud S3, Lyve Pilv, SFTP ja WebDAV. Hallake oma andmeid koheste ja ajastatud varukoopiate ning pilvevarunduskeskuse abil, et luua hübriidpilv, mis hoiab teie andmeid võrgus ja võrguühenduseta, kaitstes teie andmeid.

Cloud Backup Center
Cloud Backup Center pakub tuge erinevatele äripilveteenustele, sealhulgas, kuid mitte ainult Amazon S3, Backblaze B2, Baidu Cloud, IBM Cloud, Rackspace Cloud Files, Microsoft Azure Blob Storage, Alibaba Cloud, Google Cloud Storage, Box, hicloud S3, Lyve Pilv, SFTP ja WebDAV. Hallake oma andmeid koheste ja ajastatud varukoopiate ning pilvevarunduskeskuse abil, et luua hübriidpilv, mis hoiab teie andmeid võrgus ja võrguühenduseta, kaitstes teie andmeid.

Veebikeskus
Veebikeskuse abil saate hõlpsalt veebisaidi seadistada. Installige Apache või Nginx või peaaegu mõni muu veebiserveri juurutamine ja lisage mitu veebisaidiportaali, et veebiserverit oleks lihtne kasutada.

Fotogalerii 3 + AiFoto 3
Täiesti uusi Photo Gallery 3 ja AiFoto 3 on uuendatud ja need pakuvad mitmeid uusi funktsioone, mis muudavad fotode korraldamise lihtsamaks kui kunagi varem. Fotogalerii 3 uute funktsioonide hulka kuuluvad (kuid mitte ainult) kohandatud kaustade valik, ajaskaala, nutikad albumid, dubleerimise eemaldamine ja uued fotorežiimid. Suurendage fotod hõlpsalt kuni kaks korda suuremaks, esitage lugusid slaidiseanssides ja kohandatud jagamislingid muudavad fotode vaatamise ja jagamise veelgi paremaks.

Põhjalik seiresüsteem
ASUSTOR NAS pakub optimaalset töökindlust kodu- ja väikeettevõttekasutajatele, kes soovivad seadistada valvesüsteemi. Pakutakse nelja tasuta kaamerakanalit, mis teeb sellest äärmiselt kuluefektiivse valvelahenduse neile, kes soovivad kaitsta oma kodu või väikeettevõtet. ASUSTOR annab igale NAS-ile võimaluse laiendada rohkematele kaameratele neile, kellel on suuremad nõudmised. Kaameralitsentside kaudu saab osta kuni 25 kaamerakanalit. Pärast Surveillance Centeri ja sellele vastava mobiilirakenduse AiSecure installimist voogesitage reaalajas jälgimisvooge praktiliselt igasse Interneti-ühendusega Android- või iOS-i nutitelefoni, et hoida oma kõige hinnatumatel varadel silma peal nii seest kui ka väljast.

Portaineer – Dockeri lihtsad juurutused
Veelgi rohkem võimalusi ADM-i jaoks koos Portainer for Dockeri piltidega. Portainer saab tuhandete piltidega alla laadida ja juurutada rohkemat tüüpi programme kui kunagi varem. Portainer on uskumatult kasutajasõbralik ja kasutab graafilist liidest, mis muudab dokkimispiltide juurutamise lihtsamaks kui kunagi varem.

Dr ASUSTOR
ASUSTOR pakub terviklikku lahendust teie andmete kaitsmiseks mitmesuguste ohtude eest, kasutades programmi Dr. ASUSTOR. Dr ASUSTOR aitab kaitsta teie andmeid mitmesuguste ohtude eest, sealhulgas, kuid mitte ainult, lunavararünnakute eest.

Mobiilirakendused
ASUSTORi eksklusiivne EZ Connect tehnoloogia võimaldab teil oma mobiilseadmega kõikjalt NAS-iga ühenduse luua, et failidele juurde pääseda ja neid jagada. ASUSTORi mobiilirakendused pakuvad pääsukoodiluku funktsioone, et kaitsta teie privaatsust ja andmeid. Veelgi suurema turvalisuse tagamiseks saate kasutada ka HTTPS-ühendusi.

Rakenduste keskus
Vabastage ASUSTOR NAS-i piiramatu potentsiaal. Iga ASUSTOR NAS-seadmega eelinstallitud rakendused on alles algus. Teile sobival ajal saate rakenduste keskusest sirvida ja alla laadida mis tahes rakendusi, mis teile huvi pakuvad. Olenemata sellest, kas teie huvid on äris, veebisaitide loomises või isegi digitaalses koduses meelelahutuses, App Central on teid kaitsnud. Rohkem kui 200 ainulaadse rakendusega pakub App Central teile piiramatut valikut rakendusi, mida vajate oma digitaalse elustiili vajaduste rahuldamiseks. Avastage ASUSTOR NAS-i seadmete piiramatut potentsiaali, luues samal ajal enda jaoks isikupärastatud NAS-i seadme.

Esmaklassiline tootegarantii

Kõik ASUSTOR NAS tooted on varustatud 3-aastase garantiiga. ASUSTOR seab klienditeeninduse jätkuvalt prioriteediks, pakkudes kõrgeima tasemega müügijärgset teenindust ja tehnilist tuge.Asustor DRIVESTOR 4 Pro Gen2 AS3304T V2. Toetatud salvestusseadmete tüübid: HDD & SSD, Toetatud salvestusseadmete liidesed: Serial ATA III, Toetatud salvestusseadmete suurused: 2,5, 3,5". Protsessori perekond: Realtek, Protsessori tootja: Realtek, Protsessori mudel: RTD1619B. Sisemälu: 2 GB, Sisemine mälutüüp: DDR4, välkmälu: 8192 MB. Ethernet LAN andmeedastuskiirus: 100 1000 2500 Mbit/s, Toetatud võrguprotokollid: CIFS / SMB, SMB 2.0 / 3.0, AFP, NFS, FTP (Unicode toetatud), TFTP, WebDAV, Rsync, SSH, SFTP,.... Jahutustüüp: Aktiivne, Toote värv: Must, Ventilaatorite arv: 1 ventilaator

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles