Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS ZenBeam Latte L1 andmeprojektor Standardprojektor LED 1080p (1920x1080) Hall

  • 432.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 144.33 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768161
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Uuenduslik disain, mis sobib ideaalselt teie koju
Nautige kaasahaaravat video- ja helikogemust mugavalt oma kodus ASUS ZenBeam Latte L1 abil. See ainulaadne kohvikruusikujuline kaasaskantav projektor, millel on Harman Kardoni heli, on maailmas esimene, millel on tekstureeritud kangast esteetika, mis sobib iga kodu sisekujundusega. See on ka mitme disainiauhinna saaja.

Suure ekraaniga meelelahutus perele
ZenBeam Latte maksimaalne heledus on 300 LED-luumenit ja 720p loomulik eraldusvõime. Projektsiooni suurus on vahemikus 40–120 tolli (1–3,2 meetrit), mis muudab iga ruumi kodukinoks, mida saab nautida kogu pere.

Paindlik ühenduvus
Juhtmeta
ZenBeam Latte toetab juhtmevaba peegeldamist, võimaldades teil kõrglahutusega meelelahutuseks sisu vaevata nutitelefonist, tahvelarvutist või muudest mobiilseadmetest voogesitada.
Ühendatud
HDMI tagab ühilduvuse paljude sisendallikatega ning USB Type-A pakub ka väljundit seadmete laadimiseks.

Kaasahaarav heli kogu päeva vältel
Harman Kardoni kõlarite heli on hoolikalt häälestatud, et kasutada ZenBeam Latte'i kangast disaini täielikult ära. Kõlar kompenseerib akustilise ümbruse parema heli läbitungimise ja võtab arvesse soojuse hajumist, et tagada alati parim helijõudlus.

Erakordne heli
Eksklusiivne ASUS AudioWizard tarkvara pakub eelseadistatud filmi-, muusika- ja mängurežiime, et tagada erinevate stsenaariumide jaoks optimeeritud heli.

- Filmirežiim täiustab vokaali ja üldist heli, et saada autentne teatrilaadne kogemus.
- Muusikarežiim suurendab bassi ja pakub erinevate muusikažanrite jaoks laiemat helivahemikku.
- Mängurežiim pakub mängukogemuse parandamiseks kaasahaaravamat mängusisest heli ja vokaali.

Nautige suurepärast meelelahutust nii sees kui ka väljas
Mugav kandekott võimaldab teil ZenBeam Latte'i kõikjale kaasa võtta ja sisseehitatud aku pakub kuni 3 tundi pidevat meelelahutust (ökorežiimis). Need omadused muudavad ZenBeam Latte ideaalseks pere ja sõpradega õues peoks.

Lapsesõbralik vaatamine
Koostage ja hallake isiklikku YouTube'i videoteeki, kasutades funktsiooni Video Links*. See eelinstallitud tarkvara blokeerib YouTube'il videote automaatse esitamise väljaspool esitusloendit, tagades sisu lapsesõbralikkuse.
*Saadaval ainult Androidis

ZenBeam Latte vähendab teie kokkupuudet kahjuliku sinise valgusega. Projektorid kiirgavad sinist valgust, kuid kuna valgus põrkab tagasi või neeldub erinevatest pindadest, väheneb teie silmadeni jõudva sinise valguse hulk oluliselt.
Kõik teie lemmikud ühes kohas
Vaadake oma lemmikvideoid ja -filme eelinstallitud kolmanda osapoole Aptoide TV rakendusesASUS ZenBeam Latte L1. Projektsioonitehnoloogia: LED, Projektori loomulik eraldusvõime: 1080p (1920x1080), Kontrastsussuhe (tavaline): 400:1. Valgusallika tüüp: LED. Fookus: käsitsi, suumi tüüp: fikseeritud, viskeaste: 1,2:1. Müratase (ökonoomne režiim): 28 dB, Müratase (ooterežiim): 30 dB. RMS nimivõimsus: 10 W

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles