Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS WS C422 SAGE / 10G Intel® C422 LGA 2066 (Socket R4) CEB

  • 790.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 263.66 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768316
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Võimas jõudlus Intel® Xeon® W protsessori ja ECC-mäluga
WS C422 Sage/10G toetab serverikvaliteediga Intel® Xeon® W-seeria protsessoreid, et pakkuda võimsat optimeeritud jõudlust alati sisse lülitatud kasutusstsenaariumides. Error-Corecting Code (ECC) mälu tugi võimaldab ühebitise mälu vigade automaatset tuvastamist ja parandamist, vähendades süsteemi kokkujooksmiste ja andmete riknemise võimalust, et tagada tööjaama usaldusväärne ja reageeriv jõudlus.

Kiire võrguühendus kahe Intel® 10G LAN-iga
Sisseehitatud kahe Intel® 10GBASE-T võrguga WS C422 Sage/10G suurendab andmeedastusvõimet ja tõhusust. See toetab suure tihedusega, suure ribalaiusega ja madala latentsusega juurdepääsukihi võrke, mis on vajalikud äärmiselt nõudlike rakenduste jaoks, nagu graafika või video tootmine.

Ülim graafikavõimsus kuni 4-suunalise NVIDIA® SLI™ ja AMD® CrossFireX™ abil
WS C422 Sage/10G sobib kuni nelja kahepesalise graafikakaardiga ja toetab nii NVIDIA® SLI™ kui ka AMD CrossFireX™ 4-suunalisi konfiguratsioone, et võimaldada mitme GPU seadistusi, mis kasutavad uusimate graafikatehnoloogiate, sealhulgas NVIDIA® Quadro täisvõimsust. ®. NVIDIA® Quadro® on täiuslik täiendus WS C422 Sage/10G-le, pakkudes parimat jõudlust projekteerimisel, modelleerimisel, meditsiinilistel uuringutel ning töötlemismahukates simulatsiooni- ja renderdusrakendustes.

ASUSe juhtimiskeskus
WS C422 Sage/10G sisaldab ASUS Control Centerit (ACC), tsentraliseeritud ja integreeritud IT-haldusplatvormi ASUSe kommertstoodete, sealhulgas serverite, tööjaamade ja digitaalsete märgistuste jälgimiseks ja juhtimiseks. ACC võimaldab BIOS-i kaugvärskendusi, mitme süsteemi jälgimist mobiilseadmete kaudu ning ühe klõpsuga tarkvaravärskendusi ja -saatmist, võimaldades mis tahes IT-infrastruktuuri serverihaldust lihtsamalt.

Vallandamata salvestuskiirus kuni 32 Gbps
WS C422 Sage/10G-l on kaks sisseehitatud M.2 ja U.2 pesa, mis toetavad kiirust kuni 32 Gbps, millest üks on vertikaalse disainiga, mis toetab kasutatava ruumi vähendamiseks 22110 pikkuseid SSD-sid.

Järgmise põlvkonna edastuskiirused
WS C422 Sage/10G esipaneeli USB 3.1 pistik on valmis järgmise põlvkonna arvutikorpuste ja seadmete jaoks. Tagasiühilduvate A-tüüpi USB 3.1 Gen 2 ja pööratavate USB 3.1 Gen 2 Type-C pordidega saate kogeda ülimat ühenduse paindlikkust ja hämmastavat andmeedastuskiirust kuni 10 Gbps.

Mitu ülitõhusat jahutusradiaatorit
Mõeldud võimsale Intel® Xeon® skaleeritavale protsessorile kuni 28 tuumaga, on WS C422 Sage/10G võimekas termiline disain, et tagada maksimaalne jõudlus ilma protsessori pidurdamiseta.

See uuenduslik soojusdisain, mis koosneb ülitõhusast VRM-i jahutusradiaatorist, millel on metallist ribi massiivi disain, mis maksimeerib soojuse hajutamise pindala, ning lisaks veel kaks jahutusradiaatorit ja ühendavat soojustoru, et veelgi suurendada jahutusvõimet. See uuenduslik soojusdisain tagab, et WS C422 Sage/10G on alati valmis hakkama iga ülesandega, ükskõik kui nõudlik.

Kahe PLX-kiibiga, mis suurendavad saadaolevate PCIe radade arvu, et võimaldada 4-suunalise GPU konfiguratsiooni, pakub WS C422 Sage/10G tugevat termilist lahendust, mis hajutab kiire liikluse suunamisega kaasnevat soojust. Täiendav jahutusradiaatori massiiv ja soojustoru katavad PLX-kiipe ja paiknevad šassii maksimaalse õhuvoolu suunas, vähendades PLX-i temperatuure kuni 20 °C, et tagada optimaalne jahutus ja süsteemi stabiilsus.

SafeSlot
SafeSlot on ASUSe poolt uuesti leiutatud PCIe pesa, mis on loodud pakkuma suurepärast kinnipidamist ja nihkekindlust. SafeSlot, mis on valmistatud ühes etapis, kasutades uut sisestusvormimisprotsessi, integreerib pilu tugevdava metalliga, et luua tugevam pilu, mis seejärel kinnitatakse täiendavate jootepunktide kaudu kindlalt PCB külge.

Silmapaistev heli sisu loojale
Ainulaadne helikoodek, mis on loodud tihedas koostöös Realtek®-iga. Realtek®S1220A-l on enneolematu 120 dB signaali-müra suhe stereoväljundi jaoks ja 113 dB SNR line-sisendi jaoks, pakkudes ürgset helikvaliteeti.

Kaasahaarav kõrvaklappide heli
DTS Headphone:X™ pakub 3D-ruumilise heli tehnoloogiat uskumatult rikkaliku heli jaoks igat tüüpi kõrvaklappidega.

Uuendage oma RAID-i
Intel® Virtual RAID on CPU (VROC) kustutab PCH-põhised RAID-massiivid, mida piirab DMI siini 32 Gbps piirang, võimaldades teil kasutada CPU PCIe radu, et konfigureerida buutitav RAID-massiv, mis suudab edastada andmeid meeletu kiirusega.
*VROC RAID-massiivide lubamiseks on vaja VROC-võtit. VROC-võtme saadavuse kohta teabe saamiseks võtke ühendust oma kohaliku Inteli esindajaga.

Toetab Thunderbolt EX3 kaarti
WS C422 Sage/10G pakub ThunderboltEX 3 kaardi täielikku tuge. Intel®-sertifikaadiga Thunderbolt™ 3 lisakaart võimaldab ühe kaabli kaudu hingekosutavat kahesuunalist kiirust kuni 40 Gbps – kuni 4 korda kiiremini kui teised arvuti andmeedastusprotokollid. Lisaks tohutule ribalaiusele toetab Thunderbolt™ 3 kuni kuue seadme ahelaga ühendamist, kasutab C-tüüpi pööratavat pistikut, mis ühildub uusimate USB 3.1 Gen 2 Type-C seadmetega, ning vastab USB-toiteedastusnõuetele kiireks ja suure võimsusega laadimiseks. kuni 36 W.ASUS WS C422 SAGE/10G. Protsessori tootja: Intel, Protsessori pesa: LGA 2066 (Socket R4), Litograafia: 14 nm. Toetatud mälutüübid: DDR4-SDRAM, Maksimaalne sisemälu: 512 GB, Mälukanalid: Quad-channel. Toetatud salvestusseadmete liidesed: SATA III, RAID tasemed: 0, 1, 5, 10. Paralleeltöötlustehnoloogia tugi: 4-Way CrossFireX, 4-Way SLI. Etherneti liidese tüüp: 10 Gigabit Ethernet, LAN-kontroller: Intel® X550-AT2

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles