Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS VivoBook 16X sülearvuti 40,6 cm (16) WUXGA AMD Ryzen™ 5 7530U 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 6E (802.11ax) Windows 10 Home Must

  • 800.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 267 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1772825
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Vau maailm ülima jõuga
Määrake oma loominguline jõud uuesti Vivobook Pro 16X abil! Naudite selle AMD Ryzen™ 6000 seeria protsessori ja NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 GPU1 pingutusteta jõudlust, nii et saate oma ideed kiiremini kui kunagi varem ellu viia ning selle 16-tolline 2,5K 165 Hz NanoEdge ekraan pakub teile silmad ette erksate ja täpsete värvidega maiuspala. Oma loominguliste tööriistade täpseks ja intuitiivseks juhtimiseks on olemas eksklusiivne ASUS DialPad. Tänu kahe ventilaatori ja nelja õhuga jahutussüsteemile saate luua vaikses vaikuses ning suure võimsusega 90 Wh aku pakub sisu loomiseks usaldusväärset ja töökindlat võimsust kõikjal, kus te ka poleks. Valgusta oma loovust Vivobook Pro 16X ülima jõuga!

16-tolline 2,5K 165 Hz ekraan
16:10 kuvasuhe, 2560 x 1600 eraldusvõime, 165 Hz värskendussagedus, neljapoolne NanoEdge, 90,3% ekraani ja korpuse suhe, 100% DCI-P3, kohandatav värvigamma, 500 niti maksimaalne heledus

ESITUS
Lõõgastage oma loovus

Valgusta oma loovust Vivobook Pro 16X-iga – sülearvutiga, mis paistab silma kõigega alates igapäevasest loomingust kuni tõsise 3D-renderduseni. Iga komponent on valitud nii, et see tagab teile antud ülesande jaoks optimaalse jõudluse. Uusim AMD Ryzen™ 6000 seeria protsessor, loojaklassi NVIDIA GeForce RTX GPU, saadaolevad kuni 2 TB täiendatavad SSD-d3 ja kuni 32 GB kiire RAM2 on teie passi loovusele.

Protsessor
Looge vaevata Ryzen™ 6000 seeria protsessoriga

See ASUSe arvuti, mille toiteallikaks on kuni uusim AMD Ryzen™ 9 6900HX 8-tuumaline protsessor, võimaldab teil sujuvalt luua, töödelda ja vahetada mitut projekti, tagades iga ülesande tõhusa käsitlemise. Uusim Zen 3+ arhitektuuriga protsessori disain on optimeeritud suurepärase sisuloome jõudlusega, muutes selle teie ideaalseks partneriks.

GPU
Oodake vähem, looge rohkem

Suurepärane graafika jõudlus on sisu loomisel kriitilise tähtsusega ja NVIDIA GeForce RTX 3060 GPU1 Vivobook Pro 16X-is, mis põhineb uusimal NVIDIA Ampere arhitektuuril, täiustab teie töövoogu. Pole tähtis, kas olete algaja või proff, selle täiustatud graafikavõimalused (nt kiirjälgimine, VR või AI-põhine videotöötlus) võimaldavad teil oma loomingut kiiremini ja selgemalt redigeerida, renderdada või voogesitada. Ja eksklusiivsete tasuta NVIDIA Studio draiveritega saate kõigist oma loomingulistest rakendustest parima.

SOOJUS
Lahe ja vaikne

Loomingulisus õitseb rahulikus keskkonnas, nii et Vivobook Pro 16X-l on täiustatud ASUS IceCool Pro jahutussüsteem, mis minimeerib müra ja maksimeerib süsteemi üldist jõudlust. Kahe ventilaatoriga konstruktsioonil on neli välist väljatõmbeava sülearvuti külgedel ja taga, et soojus kiiresti ja vaikselt väljapoole hajutada, ja valida on kolme ventilaatorirežiimi vahel, mis võimaldavad teil valida ülesande jaoks ideaalse akustilise tasakaalu. .

EKRAAN
Loo visuaalse täpsusega

Loojate jaoks peab ekraan täiustama loomingu peenemaid nüansse ja Vivobook Pro 16X 16:10 2,5K Dolby Vision ekraan annab kindlasti tulemusi. Selle neljapoolsel NanoEdge'i disainil on üliõhukesed raamid, mis tagavad 90,3% ekraani ja korpuse suhte, ning 165 Hz värskendussagedus 2,5K ekraanil annab sellele ülisujuva ja loomuliku välimusega visuaalid. Ekraan on TÜV Rheinlandi sertifikaadiga madala sinise valguse emissiooni tõttu, nii et saate oma loomingu puhul usaldada täpset värviedastust, kaitstes samal ajal silmi pikema vaatamise ajal. See on ekraan, mis näitab teie loomingut nende parimas valguses.
Vivobook Pro 16X laheda kihina ja värvilise graafikaga ekraanilt.

ASUS SPLENDID TEHNOLOOGIA
Kohandatav värvigamma igaks vajaduseks

Ekraani värvigamma saab kiiresti ja lihtsalt erinevate ülesannete või eelistuste jaoks vahetada. Lisaks ülierksatele loomulikele värvisätetele valige veebisisu loomiseks või sirvimiseks sRGB, kinosisu jaoks DCI-P3 või filmiklassi värvide jaoks Display P3, mis on kohandatud igapäevaseks vaatamiseks pärismaailmas.

VALMISTAMINE
Võtke juhtimine ASUSe DialPadiga

Eksklusiivne ASUS DialPad on puuteplaadil asuv virtuaalne pöördnupp, mis annab teile täieliku kontrolli ühilduva Adobe® loomingulise tarkvara parameetrite reguleerimise üle, et saaksite oma ülesandele täielikult keskenduda.

PROART CREATOR HUB
Tugevdage oma kujutlusvõimet

Rakendusel ProArt Creator Hub on ülevaate armatuurlaud, mis võimaldab teil lülituda erinevatele jõudlusrežiimidele, kalibreerida ekraani värve või kohandada oma ASUS DialPadi. See on isiklik portaal, kus saate jälgida oma sülearvuti olekut, isikupärastada sätteid või optimeerida oma töövoogu. Samuti saate ASUS DialPadi oma eelistatud funktsioonide jaoks isikupärastada juhtseadetes, et luua lõputu loovus.

AKU KESTVUS
Lõpetamatu loovus

Vivobook Pro 16X on loodud teid silmas pidades. Kauakestev 90 Wh aku9 on valmis kogu päeva jooksul teie töövoogu toitma, olenemata sellest, kas olete oma lemmikkohvikus või otsite inspiratsiooni õues. Vivobook Pro 16X jätkab samamoodi nagu teie loovus.

DISAIN JA VÄRV
Mõeldud homseks

Täismetallist konstruktsioon ja kaanel olev kõrgendatud logokaart annavad Vivobook Pro 16X-le täiesti professionaalse välimuse ja tunde ning stiilsed 0˚ mustad või lahedad hõbedased värvid loovad uue loomingulise stiili. Valmistuge inspiratsiooni saamiseks mustriga blokeeritud sisestusklahvi ja oranži värviga blokeeritud ESC-klahviga ning võtke südant diskreetsetest julgustavatest sõnumitest. Vivobook Pro 16X on teiega igal sammul.

Lahe hõbedane
Cool Silver resoneerib inspireeriva ja maagilisega, julgustades teid uurima kõiki võimalusi.

0˚ Must
0˚ must toon tähistab jõudu ja autoriteeti. Tugevdage oma mõtteviisi ja näidake maailmale, kui loominguline saate olla.

ÜHENDUS
Ühendage oma loovus

Vivobook Pro 16X on varustatud täieliku I/O-portide komplektiga, mis katab kõik teie ühenduvusvajadused, alates olemasolevate välisseadmete kasutamisest kuni väliste kuvarite ja projektorite lisamiseni. Seal on HDMI® 2.1 port, mida saab ühendada kuni 4K 120 Hz / 8K 60 Hz monitoriga; USB 3.2 Gen 2 Type-C port; üks USB 3.2 Gen 2 Type-A port; üks USB 3.2 Gen 1 Type-A port; ja USB4® USB-C® port, mis toetab kiiret laadimist, 4K väliseid ekraane ja kuni 40 Gbps andmeedastust. MicroSD-kaardilugeja võimaldab hõlpsat andmevahetust ja 2,5 GbE LAN-port annab teile kiire traadiga võrguühenduse jaoks täiendava paindlikkuse.

KLAVIATOR
Hiilgavalt nüansirikas ErgoSense klaviatuur

Meie missioon ASUSes on tõsta inimeste suhtlemine tehnoloogiaga kõrgemale ja intuitiivsemale tasemele kui kunagi varem. Uusim ASUS ErgoSense'i klaviatuur on loodud pakkuma ületamatut sisestuskogemust, mis on harmoonias sellega, kuidas te liigute, tunnete ja puudutate. Teie mugavus on meie kõrgeim prioriteet. Sellepärast on ErgoSense'i klaviatuuril uskumatult rahuldust pakkuv tunne, optimaalne põrge ja reisimine on arvutatud peenhäälestatud täpsusega. Kogege ErgoSense'i klaviatuuri ja avastate end peagi vaevata oma tööd tegemas.

Täissuuruses klaviatuur
19,05 mm

On aeg öelda tere ErgoSense'ile ja hüvasti sülearvuti kitsaste klaviatuuridega! Täissuuruses 19,05 mm klahvisamm on sama, mis lauaarvuti klaviatuuril, nii et saate oma tööd suurepäraselt mugavalt ja täpselt sisestada.

Nõudlikud võtmekorgid
0,2 mm

0,2 mm võtmekorgiga taldrik on loodud sobima teie sõrmeotste kujuga. Siledate servadega taane on hoolikalt valmistatud mugava, kuid täpse tunde tagamiseks, nii et teie sõrmed juhitakse klahvidega õrnalt ideaalsesse kontaktpunkti.

Pika võtmega reisimine
1,4 mm

Hea kombatav tagasiside on oluline, et anda teile teada, et teie klahvivajutus on registreeritud. Pika 1,4 mm klahvikäiguga saate kirjutada ilma liigset jõudu kasutamata. Ja klahvi all on ASUSe klaviatuuriekspertide valmistatud kummikuppel. See tagab, et teie klõpsamisjõule vastatakse just sellise puutetundliku löögiga, mida vajate kena haarde saamiseks.

Täiustatud numbriklahvide paigutus
Täiustatud numbriklahvipaigutusega saate kiirelt läbi andmeid murda! Sellel on kalkulaatori kiirklahvid, CE ja +/- funktsioonid ning suurendatud vahed, et need vastaksid täissuuruses klahvide sammule, et arvude sisestamine oleks intuitiivsem.

TURVALISUS
Kindlustage oma loovust

Oma füüsilise veebikaamera varje ja sisseehitatud sõrmejäljeanduriga pakub Vivobook Pro 16X teile otsest privaatsust ja turvalisust.

Kaitske oma privaatsust
Vivobook Pro 16X võtab teie privaatsust ja turvalisust tõsiselt. Seal on integreeritud privaatsuskaitse, mis libiseb üle veebikaamera, et tagada kohene privaatsus, kaitstes teid uudishimulike pilkude ja häirete eest.

Sisselogimine ühe nupuvajutusega
Juurdepääs rakendusele Vivobook Pro 16X pole kunagi olnud lihtsam ja turvalisem. Toitenupul oleva sõrmejäljeanduri ja Windows Hello abil pole vaja iga kord parooli sisestada, selle asemel saab rohkem aega kulutada kunstiteose loomisele.

VEEBIKAAMERA
Reaalajas veebikaamera pildi optimeerimine

Sel aastal uuendame oma veebikaamera Full HD kaameraks. Lisaks viivad ASUSe 3D-müra vähendamise (3DNR) tehnoloogia ja MyASUSe uued veebikaamera efektid teie videokõnede kogemuse järgmisele tasemele. 3DNR parandab märkimisväärselt veebikaamera pildi selgust ainulaadse algoritmiga, mis muudab pilte teravamaks ja eemaldab reaalajas müra, et videokõnede ajal oleks kõik terav ja selge.

MÜRASUMMI + 3 MIC
Järgmise taseme ASUS AI mürasummutamise tehnoloogia

Seoses kaugtöö ja videokonverentside arvu suurenemisega oleme tugevdanud ASUSe AI mürasummutamise tehnoloogiat sisseehitatud kolme massiivi mikrofonidega, et veelgi täiustada 360° helivastuvõttu. Tehisintellekti mürasummutustehnoloogia kasutab masinõpet, eraldades seeläbi soovimatu müra inimkõnest.
Rakenduse MyASUS abil saavad kasutajad lülituda mikrofoni ühe esineja režiimi vahel, mis filtreerib ümbritsevat müra, mitme esineja režiimile, mis võtab grupikonverentsikõnede optimaalse kvaliteedi saavutamiseks üles kõik üksikud hääled erinevatest kohtadest. Lisaks filtreerib tehisintellekti müra summutava kõlari funktsioon välja kogu ümbritseva müra, välja arvatud inimkõne – nii kuulete, mida kõik teised räägivad. Proovige demo, et kogeda hämmastavat erinevust, mida tehisintellekti mürasummutamise tehnoloogia võib erinevates keskkondades luua.

Vajutage nuppu Esita, et kogeda ASUS AI mürasummutavat tehnoloogiat
Erinevuste kuulmiseks lülitage seadme heli sisse.

AUDIO
Teine heli mõõde

Võrratu helikvaliteeti tagamiseks on Vivobook Pro 16X-l Dolby Atmos stereohelisüsteem, mille on sertifitseerinud Harman Kardoni helieksperdid. See pakub võimsat ja kaasahaaravat heli, mis on kristallselge. Dolby Atmose mitmemõõtmeline helimaastik sukeldab teid teie lemmikmeelelahutusse, heliga, mis liigub teie ümber hingematvalt realistlikult muusikas, filmides ja teles.

Smart Amp — 350% valjem heli, null moonutust
Helitugevust suurendav ja moonutusi summutav kahe kanaliga nutikas võimendi võib juhtida kaksikkõlareid maksimaalse võimaliku helitugevusega, vältides samal ajal tundlike kõlarite häälepoolide pikaajalist kahjustamist. Videote, filmide, muusika või mängude heli loomine või kuulamine pole kunagi varem kõlanud paremini!

WIFI 6E
Peenhäälestatud ASUS WiFi Master tehnoloogiaga

ASUS pakub laia valikut traadita ühenduvuslahendusi. Teie Vivobook Pro 16X WiFi 6E võimaldab teil veebisisu laadida silmapilguga ning selle muudab veelgi paremaks ASUS WiFi Master Premium tehnoloogia, mis sisaldab ASUS WiFi SmartConnecti ja toetab WiFi stabilisaatorit. WiFi SmartConnect valib automaatselt parima WiFi allika, nii et teie sülearvuti ühendub sujuvalt parima WiFi signaali ja tuntud mobiilsete levialadega. WiFi stabilisaator tagab teie WiFi-ühendustele kaljukindla stabiilsuse ja filtreerib välja ka juhtmevabad häired, et saaksite alati nautida võimalikult kiiret kiirust.

SÕJALINE KLASTE
Tugevus, millele võite loota

Vivobook Pro 16X on testitud nii, et see vastab ülinõudlikule USA sõjaväestandardile MIL-STD-810H14 töökindluse ja vastupidavuse osas. Testid koosnesid karmistamisrežiimist, mis oli kavandatud tagama ellujäämist karmides keskkondades, ning hõlmasid sisselülitamiskatseid, vibratsiooniteste ja töötamist äärmuslike niiskuse, kõrguse ja temperatuuri korral. Vivobook Pro 16X on läbinud ka ASUSe sülearvutite stressitestid, mis ületavad kaugelt tööstuse kehtestatud standardeid.

TARKVARA
Tõeliselt isikupärastatud töövoog

MyASUS sisaldab käepäraste ASUSe rakenduste ja tööriistade kogu, mis aitavad teil sülearvutist rohkem kasu saada, ning võimas GlideX on seadmeteülene ekraanijagamislahendus. Optimeerige oma sülearvuti jõudlust ja suurendage oma tootlikkust ASUSe rakendustega!

MyASUS
Teie arvuti muutus just paremaks

MyASUS pakub lihtsat juurdepääsu ASUSe rakendustele, mis on loodud teie süsteemi hooldamiseks, tarkvara värskendamiseks, arvuti jõudluse optimeerimiseks ning müügijärgse teeninduse ja toe saamiseks ASUSe poole pöördumiseks.

GlideX
Teie töö- ja mänguruum liikvel olles

GlideX on seadmeteülene ekraanijagamislahendus, mis kasutab juhtmega või juhtmeta ühendusi, et anda teile tööks ja mängimiseks suurem ja parem ruum. Ekraanipeegli abil saate projitseerida oma seadme ekraani arvutisse, et klaviatuuril oleks lihtsam sisestada suuremasse ruumi; Screen Extendi abil saate luua rohkem ruumi, muutes tahvelarvuti liikvel olles teiseseks kuvariks. GlideX optimeerib teie töövoogu ühe silmapilguga!

ASUS Now koos Adobe Creative Cloudiga
Ostke ja saage tasuta liikmesus.ASUS VivoBook 16X. Toote tüüp: Sülearvuti, Kujutegur: Clamshell. Protsessori perekond: AMD Ryzen™ 5, protsessori mudel: 7530U, protsessori sagedus: 4,3 GHz. Ekraani diagonaal: 40,6 cm (16"), HD tüüp: WUXGA, Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1200 pikslit. Sisemälu: 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR4-SDRAM. Kogusalvestusmaht: 512 GB, Salvestusmeedia: SSD. Sees -plaadi graafikakaardi mudel: AMD Radeon Installitud opsüsteem: Windows 10 Home Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles