Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS TUF Gaming VG27AQM1A arvutimonitor 68,6 cm (27 tolli) 2560 x 1440 pikslit Quad HD LCD must

  • 456.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 152.33 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768169
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
27-tolline TUF Gaming VG27AQM1A QHD (2560 x 1440) mängumonitor, millel on kiire IPS-paneel 260 Hz mängimiseks. ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB Sync) ja AMD FreeSync™ Premium, G-SYNC-iga ühilduvad VESA AdaptiveSynci tehnoloogiad võimaldavad sujuvalt mängida. Lisaks toetab see HDR-i ja sellel on 90% DCI-P3 vahemik, mis pakub erakordseid värve ja kontrasti.

MÄNGUVÕTME SPEC
260HZ(OC) VÄRSKENDUSSAIGUS JA 1MS (GTG) REAKTSIAEG
Ülekiire kuni 260 Hz värskendussagedus vähendab viivitust ja liikumise hägusust, andes teile ülekaalu esimese isiku laskurites, võidusõitjates, reaalajas strateegiates ja sporditiitrites. See ülikiire värskendussagedus võimaldab teil mängida kõrgeimate visuaalsete seadetega ja reageerida koheselt ekraanil olevale – nii saate esimese löögi sisse.

MÄNGUVÕTME SPEC
ADAPTIIVNE-SYNC
AMD FreeSync Premium, NVIDIA G-Synciga ühilduv ja VESA AdaptiveSynci tehnoloogia tagavad ülisujuvad, pisarateta visuaalid madala latentsusajaga.

VÄRVI ESITUS
KÕRGE DÜNAAMILINE VALIK
TUF Gaming VG27AQM1A kasutab ära HDR-tehnoloogiat, et pakkuda traditsiooniliste monitoridega võrreldes erksamaid värve ja kõrgemat kontrastsust.

EKSKLUSIIVNE MÄNGUFUNKTSIOON
ELMB SYNC
ELMB Sync* tarkvara, mis võimaldab ELMB-l töötada samaaegselt adaptiivse sünkroonimistehnoloogiaga, et kõrvaldada varikujutised ja rebendid, et võimaldada erakordselt teravat ja suure kaadrisagedusega mängimist.
* Ideaalne kiirete mängude jaoks, töötab paremini üle 85 Hz.

EKSKLUSIIVNE MÄNGUFUNKTSIOON
MUUTUV ÜLEsõit
Integreeritud ASUS Variable Overdrive tehnoloogia võimaldab ekraanil kaadrisageduste kõikumisel dünaamiliselt muuta ülekäiguseadet, tagades iga mängu jaoks optimaalsed tulemused. Valite, kui tugevat üldefekti soovite, seejärel lasete monitoril see sealt võtta.

INTUITIIVSED JUHTSEADMED
DisplayWidget Centeri tarkvara uuendas kasutajaliidest nii, et kasutajad saavad hiire abil monitori sätteid hõlpsalt muuta – seega pole vaja OSD-menüüd juurde pääseda.

VARJU BOOST
ASUS Shadow Boost tehnoloogia muudab mängu tumedad alad selgemaks ilma heledamaid alasid ülevalgustamata, parandades üldist vaadet, tehes ühtlasi kaardi tumedates piirkondades peidetud vaenlaste tuvastamise lihtsamaks.

GAMEPLUS
ASUSe eksklusiivne integreeritud GamePlusi kiirklahv pakub mängusiseseid täiustusi, mis aitavad teil mängust rohkem kasu saada. See funktsioon on välja töötatud koos professionaalsete mängijate panusega, võimaldades neil harjutada ja parandada oma mänguoskusi.

MÄNGUVISUAALNE
ASUS GameVisual Technologyl on seitse eelseadistatud kuvarežiimi, et optimeerida visuaale erinevat tüüpi sisu jaoks. Sellele ainulaadsele funktsioonile pääseb hõlpsasti juurde kiirklahvi või ekraanikuva seadete menüü kaudu.

VÄRELUVABA TEHNOLOOGIA
Flicker-Free tehnoloogia vähendab virvendust, et minimeerida silmade väsitamist, et suurendada mugavust, kui olete pikkadesse mänguseanssidesse segatud.

MADAL SININE VALGUS
ASUS Low Blue Light tehnoloogia vähendab ekraani poolt kiiratava potentsiaalselt kahjuliku sinise valguse hulka. Sinise valguse vähendamise määra reguleerimiseks on saadaval neli erinevat filtriseadet.

INSENERINGUD

ULATUSLIK ÜHENDUS
Paljud ühenduvusvõimalused, sealhulgas kaks HDMI 2.0 ja DisplayPort™ 1.4, tagavad laialdase ühilduvuse erinevate sisendallikatega.

ERGONOOMILINE DISAIN
Ergonoomilise disainiga alusega võimaldab see kallutada, et saaksite hõlpsasti leida oma ideaalse vaatamisasendi. Ekraan on ka seinale kinnitamiseks ühilduv VESA-ga.ASUS TUF Gaming VG27AQM1A. Ekraani diagonaal: 68,6 cm (27"), Ekraani eraldusvõime: 2560 x 1440 pikslit, HD tüüp: Quad HD, Ekraani tehnoloogia: LCD, Reaktsiooniaeg: 1 ms, Natiivne kuvasuhe: 16:9, Vaatenurk, horisontaalne: 178° , Vaatenurk, vertikaalne: 178° Sisseehitatud kõlar(id) Sisseehitatud USB jaotur, USB jaoturi versioon: 2.0 VESA kinnitus Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles