Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS TUF Gaming VG279QL3A arvutimonitor 68,6 cm (27 tolli) 1920 x 1080 pikslit Full HD LCD must

  • 271.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 90.66 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768179
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
27-tolline TUF Gaming VG279QL3A Full HD mängumonitor, millel on Fast IPS paneel 180 Hz mängimiseks. ASUS Extreme Low Motion Blur ja AMD FreeSync™ Premium, G-SYNC-iga ühilduvad VESA AdaptiveSynci tehnoloogiad võimaldavad sujuvalt mängida. Lisaks vastab see VESA DisplayHDR™ 400 standarditele ja sellel on 125% sRGB värvigamma, et pakkuda erakordseid värve ja kontrasti.

MÄNGUVÕTME SPEC
180HZ VÄRSKENDUSSAIGUS JA 1MS (GTG) VASTUSAEG
180 Hz värskendussagedus vähendab viivitust ja liikumise hägusust, andes teile ülekaalu esimese isiku laskurites, võidusõitjates, reaalajas strateegiates ja sporditiitlites. See ülikiire värskendussagedus võimaldab teil mängida kõrgeimate visuaalsete seadetega ja reageerida koheselt ekraanil olevale – nii saate esimese löögi sisse.

MÄNGUVÕTME SPEC
ADAPTIIVNE-SYNC
AMD FreeSync Premium, NVIDIA VESA AdaptiveSync tehnoloogia tagavad ülisujuvad, rebenemisvabad visuaalid madala latentsusajaga.

VÄRVI ESITUS
KÕRGE DÜNAAMILINE VALIK
TUF Gaming VG279QL3A kasutab ära HDR-tehnoloogiat, et pakkuda traditsiooniliste monitoridega võrreldes erksamaid värve ja kõrgemat kontrastsust.

EKSKLUSIIVNE MÄNGUFUNKTSIOON
Äärmiselt madala liikumisega udu (ELMB)
ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) tehnoloogia pakub 1 ms GTG reaktsiooniaega, et kõrvaldada määrdumine ja liikumisest tekkiv hägu. See muudab liikuvad objektid veelgi teravamaks, nii et mäng on sujuvam ja tundlikum.

EKSKLUSIIVNE MÄNGUFUNKTSIOON
MUUTUV ÜLEsõit
Integreeritud ASUS Variable Overdrive tehnoloogia võimaldab ekraanil kaadrisageduste kõikumisel dünaamiliselt muuta ülekäiguseadet, tagades iga mängu jaoks optimaalsed tulemused. Valite, kui tugevat üldefekti soovite, seejärel lasete monitoril see sealt võtta.

INTUITIIVSED JUHTSEADMED
DisplayWidget Centeri tarkvara uuendas kasutajaliidest nii, et kasutajad saavad hiire abil monitori sätteid hõlpsalt muuta – seega pole vaja OSD-menüüd juurde pääseda.

ULATUSLIK ÜHENDUS
Suur hulk ühenduvusvõimalusi, sealhulgas kaks HDMI 2.0 ja DisplayPort™ 1.4, tagavad laialdase ühilduvuse erinevate sisendallikatega.ASUS TUF Gaming VG279QL3A. Ekraani diagonaal: 68,6 cm (27"), Ekraani eraldusvõime: 1920 x 1080 pikslit, HD tüüp: Full HD, Ekraani tehnoloogia: LCD, Reaktsiooniaeg: 1 ms, Natiivne kuvasuhe: 16:9, Vaatenurk, horisontaalne: 178° , Vaatenurk, vertikaalne: 178° Sisseehitatud kõlar(id). VESA kinnitus, Kõrguse reguleerimine Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles