Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS TUF Gaming TUF-RX7600XT-O16G-GAMING AMD Radeon RX 7600 XT 16 GB GDDR6

  • 460.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 153.66 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768357
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
FLYIN' TUF
AMD RDNA™ 3 arhitektuur, mida täiustab poleeritud jahutus ja toiteallikas, et 4K eraldusvõimega ja kõrgemal kaadreid vaevata välja lüüa, ning seda toetab karmide tugevduste arsenal, mis katab teie kuue.
Lukustage, laadige ja domineerige kaameraga TUF Gaming Radeon™ RX 7600 XT.

AXIAL-TECH UUENDUSED
Õhu paremus
Kolmel proovitud ja tõelisel Axial-tech ventilaatoril on väiksem rumm, mis hõlbustab pikemaid labasid ja tõkkerõngas, mis suurendab allapoole suunatud õhurõhku

UUS SUUND
Hästi hooldatud kihistu
Kaks külgmist ventilaatorit pöörlevad vastupäeva, et minimeerida turbulentsi ja maksimeerida õhu hajumist läbi jahutusradiaatori. Kõik kolm ventilaatorit seisavad, kui GPU temperatuur on alla 55 Celsiuse kraadi, võimaldades teil suhteliselt vaikuses mängida vähem nõudvaid mänge või täita kergeid ülesandeid. Ventilaatorid käivituvad uuesti, kui temperatuur on üle 60 Celsiuse kraadi, viidates kiiruskõverale, mis tasakaalustab jõudlust ja akustikat nii tööl kui ka mängimisel.

2,96-SLOTI DISAIN
Phase That Blaze
Suuremahuline jahutusradiaator neelab tõhusalt AMD Radeon™ RX 7600 XT GPU soojust, võimaldades kolmel Axial-tech ventilaatoril selle ära visata.

SÕJALISE KLASSI 20K KONDENSATORID
Vastupidav eskadrill
Kondensaatorite valik, mis on ette nähtud 20 000 tunniks 105 Celsiuse kraadi juures vastu pidama, tagab GPU toiteliinile kõrgema temperatuuri- ja pulsatsioonitaluvuse, kindlustades kaardi pikaajaliseks kasutuselevõtuks keerulistes tingimustes.

METALLIST EKSKELETON
Suit Up
Alumiiniumist kate ja tagaplaat takistavad PCB paindumist ja neil on suured õhutusavad, et veelgi suurendada soojuse hajumist.

LUKUSTAGE, LAADIGE JA LASKE ESITUSEL VOOLA
Radeon™ RX 7600 XT esitleti suurepäraselt madala mürataseme ja vastupidavuse taustal.

AUTO-EXTREME TEHNOLOOGIA
USALDUSVÄÄRSUSE KASUTAMINE
Auto-Extreme Technology on automatiseeritud tootmisprotsess, mis seab tööstuses uued standardid, võimaldades kogu jootmise lõpule viia ühe käiguga. See vähendab komponentide termilist koormust ja väldib tugevatoimeliste puhastuskemikaalide kasutamist, mille tulemuseks on väiksem keskkonnamõju, väiksem tootmisvõimsuse tarbimine ja üldiselt töökindlam toode.

AURA SYNC
Valgustage neid!
Auraga ühilduv ARGB-valgustus kattel lisab teie konstruktsioonile kohandatavaid värve või funktsionaalseid efekte. Siduge suure hulga ühilduvate süsteemikomponentidega ja koordineerige sära, et luua teile ainulaadne teema.

GRAAFIKAKAARDI HOIDJA
Toesammas
Komplekti kuuluv graafikakaardi hoidik eemaldab vajumise ja sisaldab ka kruvikeerajat, mis aitab teil ehitada.

TARKVARA

GPU Tweak III
Jälgige, näpistage ja häälestage
ASUS GPU Tweak III on intuitiivsem ja funktsioonirikkam kui kunagi varem. Uuendatud liides pakub suuremat juurdepääsetavust, integreerides põhifunktsioonid tsentraliseeritud armatuurlauale, ja meie pinge-sageduse tuuner on uuendatud, et kiirendada veelgi lihtsamalt. Täiendavad hüved, nagu 0 dB ventilaatoritehnoloogia, automaatne profiilivahetus, täielikult kohandatav ekraanikuva ja logimisvõimalused, tagavad, et saate oma graafikakaardist maksimumi.

QuantumCloud
Kasu GPU võimsusest
QuantumCloud on turvaline ja hõlpsasti kasutatav rakendus, mis võimaldab teil oma graafikakaardi arvutusvõimsust jagades vaevata lisaraha teenida. Tuludele pääseb juurde teie PayPali või WeChati konto kaudu ning QuantumCloud toetab ka mitut vahetusmeetodit, sealhulgas Steami. Lisaks ei kogu QuantumCloud isikuandmeid, seega on teie privaatsus kaitstud. Alustage kohe ühe klõpsuga!

AMD tarkvara
Muutke mänguviisi
Uusim AMD tarkvara vallandab teie GPU täieliku potentsiaali uute mänguväljaannete jaoks optimeeritud päeva 0 draiveritega ja väga kohandatava mängukogemusega.ASUS TUF Gaming TUF-RX7600XT-O16G-GAMING. Graafikaprotsessorite perekond: AMD, Graafikaprotsessor: Radeon RX 7600 XT. Diskreetgraafikakaardi mälu: 16 GB, Graafikakaardi mälutüüp: GDDR6, Mälusiin: 128 bitti. Maksimaalne eraldusvõime: 7680 x 4320 pikslit. OpenGL-i versioon: 4.6. Liidese tüüp: PCI Express 4.0. Jahutustüüp: Aktiivne, Ventilaatorite arv: 3 ventilaatorit, Valgustuse värv: Multi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles