Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS TUF GAMING LC 120 ARGB Protsessor Kõik-ühes vedelikujahuti 12 cm Must 1 tk

ASUS TUF GAMING LC 120 ARGB Protsessor Kõik-ühes vedelikujahuti 12 cm Must 1 tk
Pole laos
  • 100.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 33.66 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768299
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
TUF Gaming LC 120 ARGB kõik-ühes vedel protsessori jahuti koos Aura Synci ja TUF 120 mm ARGB radiaatori ventilaatoriga

TUF Gaming LC ARGB on vastupidavate vedelate CPU-jahutite sari, mis pakuvad jõudlust ja funktsioone, mis on vajalikud keskmise suurusega mängude parimate väljatoomiseks. Lisades võimsusele stiili, sisaldab iga jahuti Aura Synci toega ARGB elemente, mis valgustavad radiaatori ventilaatorit ja pumba kaane TUF Gaming logo.

SPECi ÜLEVAADE

Valgustatud TUF Gaming logo
Esitage oma ainulaadset ehitust isikupärastatud ARGB-efektidega.

Pump
Võimas mootorispiraal suure mahuga tiivikuga tagab tööstusharu juhtiva vastupidavuse ja jõudluse.

Tihend
Suletud disain tagab, et jahuti on lekete suhtes immuunne.

Külm plaat
Suur külmplaat katab kogu CPU paketi, et tagada optimaalne soojuskontakt.

Kinnituskomplekt
Koha- ja keeramiskinnitusmehhanism muudab paigaldamise kiireks.

JÄRGMISE TASEME KOHANDAMINE

Väljendage oma stiili
TUF Gaming LC ARGB seeria jahutid lisavad teie konstruktsiooni südamesse elavat värvipuhangut ja elegantset stiili. Radiaatoriventilaator ja TUF Gaming logo pumba korpusel helendavad Aura ARGB valgustusega ning nende värve ja efekte saab kohandada vastavalt teie süsteemile, nii et saate luua ühtse välimuse, mis on täiesti teie enda oma.

Märkus. Enne TUF Gaming LC ARGB AIO jahutitoodete ostmist veenduge, et teie emaplaadil on 3 kontaktiga ARGB päis(id), et ühendada pumba ARGB valgustus ja komplektis olevad ARGB ventilaatorid.

TUDUNI LAHETA

Optimeeritud ventilaatori disain
Radiaatoriventilaator on spetsiaalselt häälestatud optimaalse jõudluse tagamiseks TUF Gaming LC seeria radiaatoritega, genereerides 67 CFM / 3,0 mm H2O, et tagada suurepärane jahutustõhusus.

Ventilaatori laba soone disain
Radiaatori ventilaatori labad on täiustatud tera otsas oleva täpselt konstrueeritud soonega, mis parandab õhuvoolu ventilaatori müra vähendamiseks.

PWM-juhitav pump ja ventilaator
PWM-juhtimine võimaldab nii pumbal kui ka radiaatoriventilaatoril töötada aeglasemalt, kui protsessor töötab tühikäigul või väikese koormuse all, aidates hoida mürataset minimaalsena.

IP5X sertifikaadiga tolmukindlus
TUF Gaming LC seeria radiaatoriventilaator on sertifitseeritud rahvusvahelise kaitsemärgistuse (IP-kood) all kui IP5X tolmukindel, mis tagab parema töökindluse ja pikema eluea. See range sertifitseerimisprotsess tagab, et TUF Gaming LC jahutid tagavad ventilaatori optimaalse jõudluse isegi rasketes tingimustes.

Ühilduvus

Igakülgne ühilduvus
TUF Gaming LC ARGB seeria ühildub paljude Intel® ja AMD emaplaatide platvormidega, mis annab teile paindlikkuse selle sidumiseks valitud protsessoriga. See on varustatud ka 38 cm toruga, mis hõlbustab paigaldamist ja marsruutimist.

TUF GAMING ALLIANCE

Ehitage enesekindlalt
TUF Gaming Alliance on koostöö ASUSe ja usaldusväärsete arvutikomponentide kaubamärkide vahel, mis on loodud selleks, et tagada ühilduvus paljude osadega, nagu arvutikorpused, toiteallikad, protsessori jahutid, mälukomplektid ja palju muud. TUF Gaming Alliance kasvab pidevalt, kuna partnerlussuhteid ja komponente lisatakse regulaarselt. ASUS TUF GAMING LC 120 ARGB. Tüüp: kõik-ühes vedelikujahuti, ventilaatori läbimõõt: 12 cm, maksimaalne õhuvool: 67 cfm, õhuvool: 113,8 m³/h, maksimaalne õhurõhk: 3 mmH2O. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles