Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ASUS TUF Gaming AS1000 1 TB must

  • 127.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 42.66 €
Kaubamärgid Asus
Kauba ID: 1768143
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kõige karmim omataoline
TUF Gaming AS1000 on kaasaskantav suure jõudlusega M.2 NVMe® SSD, millel on uuenduslikud jahutusfunktsioonid ülikiire andmeedastuse tagamiseks. See kasutab USB-C® 3.2 Gen 2x1 ühendust, et tagada ühilduvus arvutite, sülearvutite ja uusimate mängukonsoolidega. See on läbinud ranged testid tagamaks, et teie väärtuslikud andmed on hästi kaitstud igapäevaste lekete ja koputuste eest, ning see on komplektis NTI Backup Now EZ tarkvaraga, mis hõlbustab andmete varundamiseks ja taastamiseks.

Sõjalise klassi sitkus
TUF Gaming AS1000 on läbinud põhjalikud vastupidavustestid, sealhulgas USA sõjaväe MIL-STD-810H kukkumistesti* ja IP68 vee- ja tolmukindluse**. Katseseadmed kukutatakse erinevatelt kõrgustelt, sukeldatakse vette ning puutuvad kokku tolmu ja mustusega, et tagada vastupidavus. Võite olla kindel, et TUF Gaming AS1000 on enam kui võimeline vastu pidama juhuslikele põrutustele, löökidele, mahavalgumisele ja ka mustusele.

Ülikiire edastuskiirus ja palju salvestusruumi

Äärmiselt kiire SSD
Nautige ülikiiret M.2 NVMe® PCIe® SSD järjestikust lugemis-/kirjutuskiirust kuni 10 Gbps* – kuni 10 korda kiirem kui tavalised välised kõvakettad* – ja kuni 1 TB salvestusruumi. TUF Gaming AS1000 kaasaskantav SSD sobib suurepäraselt neile, kes soovivad oma salvestusmahtu suurendada, aga ka neile, kes soovivad liikvel olles ülikiiret andmejõudlust mängimiseks, suurte failide varundamiseks või 4K sisu loomiseks.
*Tulemused põhinevad 100 GB failiedastuse jaoks ASUS FX välise HDD 1 TB (EHD-A1T) sisemiste võrdlustestide põhjal.

Erakordne jahutus
Alumiiniumisulamist šassii ja sisemine termopadi hajutavad tõhusalt soojust, et võimaldada stabiilset andmeedastust ja pikendada SSD eluiga.

Täielik andmekaitse
Komplekti kuuluv NTI Backup Now EZ tarkvara, mille väärtus on kuni 35,99 USA dollarit, kaitseb kõiki teie väärtuslikke digitaalseid varasid pahatahtlike viiruste rünnakute ja riistvaratõrgete eest. Andmete taastamise funktsioon aitab ka juhtudel, kui fail on kogemata kustutatud.

Lihtne draivi juhtimine
Intuitiivne SSD armatuurlaud võimaldab teil vaevata jälgida olulist teavet, nagu SSD temperatuur, salvestuse olek ja palju muud.

Laiaulatuslik ühilduvus
TUF Gaming AS1000 sisaldab USB-C porti ja kaablit, et tagada ühilduvus mobiilseadmete, sülearvutite, personaalarvutite, aga ka uusima põlvkonna PlayStation® ja Xboxi mängukonsoolidega.ASUS TUF Gaming AS1000. SSD maht: 1 TB, SSD kujutegur: M.2. USB-pistik: USB Type-C, USB versioon: 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2). Lugemiskiirus: 10000 MB/s, Kirjutamiskiirus: 10000 MB/s. Andmeedastuskiirus: 10 Gbit/s. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles